Η Κέλι Κλάρκσον ζητά από το δικαστήριο να αποκατασταθεί (και) το όνομά της

Η Κέλι Κλάρκσον ζητά από το δικαστήριο (και) το όνομά της πίσω Facebook Twitter
EPA
0

Η Κέλι Κλάρκσον ζήτησε από το δικαστήριο να αποκατασταθεί το επώνυμο της, μετά την αίτηση διαζυγίου της από τον πρώην σύζυγό της Μπράντον Μπλάκστοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο αποφάσισε να διαχωρίζει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα έσοδα που προέρχονται από τον γάμο της με τον πρώην μάνατζερ, γεγονός που ευνοεί την Κλάρκσον.

Η Κλάρκσον ισχυρίστηκε τον Δεκέμβριο του 2020 ότι ο πρώην σύζυγός της και ιδιοκτήτης του Narvel's Starstruck Management ενήργησε με δόλο ως διαχειριστής της καριέρας της, χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία τους ως «εργαλείο υπονόμευσης» για «παράνομες υπηρεσίες».

Ο Μπλάκστοκ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε κατάθεση που έδωσε τον Ιανουάριο, υποστηρίζοντας ότι η Starstruck απαλλάχθηκε από τους νόμους αδειοδότησης στην Καλιφόρνια, καθώς τα καθήκοντά της εταιρείας δεν εκτελούνταν στην συγκεκριμένη πολιτεία.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που επικαλείται το ET νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Λόρα Γουάζερ, δικηγόρος της 39χρονης τραγουδίστριας, υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο προκειμένου να αφαιρεθεί και το επώνυμο του συζύγου της τραγουδίστριας, διακόπτοντας κάθε δεσμό μαζί του. 

Η Κλάρκσον υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπλάκστοκ τον Ιούνιο του 2020 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 7χρονο Ρίβερ και τον 5χρονο Ρέμινγκτον, των οποίων η μουσικός έλαβε την κύρια επιμέλεια τον Νοέμβριο του 2020.

Το αίτημα για το όνομα της Κλάρκσον ήρθε λίγο μετά την είδηση ότι ένας δικαστής αποφάσισε ότι πρέπει να πληρώνει στον πρώην σύζυγό της σχεδόν 200.000 δολάρια το μήνα ως στήριξη συζύγου και παιδιού.

Επιπρόσθετα διατάχθηκε να πληρώσει 1,25 εκατομμύρια δολάρια για τις αμοιβές του δικηγόρου και τις δαπάνες του Μπλάκστοκ για το διαζύγιό τους.

Περίπου την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον ΕΤ, ο δικαστής έκρινε ότι ο Μπλάκστοκ ήταν υπεύθυνος για τις μηνιαίες πληρωμές του ράντσο τους στη Μοντάνα, οι οποίες ανέρχονταν σε περίπου 81.000 δολάρια το μήνα.

Η απόφαση εκδόθηκε καθώς ο Μπλάκστοκ κατέθεσε ότι εργάζεται με πλήρη απασχόληση στο ράντσο και τα μελλοντικά του σχέδια περιλαμβάνουν τη χορηγία ροντέο στο ράντσο και την πλήρη απασχόλησή του εκεί ως κτηνοτρόφος.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας μαρτυρίας, ο Μπλάκστοκ είπε ότι δεν ασχολείται πλέον καθόλου ως μάνατζερ καλλιτεχνών.

Η επίσημη διάλυση του γάμου του πρώην ζευγαριού αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Η τραγουδίστρια του «Since U Been Gone» είναι έτοιμη να διακόψει όλους τους δεσμούς με τον πρώην σύζυγό της, μετά και την αίτηση για την αποκατάσταση του επωνύμου της.

Το ποσό που θα πληρώσει τελικά η Κλάρκσον στον Μπλάκστοκ, θα προσαρμοστεί μόλις ο δικαστής διευθετήσει τη συμφωνία για το μοίρασμα της περιουσίας. 

Η 39χρονη έχει απολαβές 1,5 εκατομμύρια δολάρια το μήνα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που επικαλούνται τα Αμερικανικά Μέσα, αφού αντικατέστησε και την Έλεν Ντε Τζένερις στις τηλεοπτικές οθόνες με το δικό της σόου.

Με πληροφορίες του ET/Page Six

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ