Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19 Facebook Twitter
EPA/LUKAS COCH
0

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19 και ευχαρίστησε όσους εμπλέκονται στο πρόγραμμα ανοσοποίησης.

Η 39χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ έκανε το εμβόλιο στο Μουσείο Επιστημών, δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο σε κοντινή απόσταση από το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου διαμένει, στο δυτικό Λονδίνο.

«Χθες, έκανα την πρώτη δόση μου του εμβολίου κατά της Covid-19 στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου», έγραψε στον λογαριασμό στο Twitter, συνοδεύοντας το μήνυμα με μια φωτογραφία της να εμβολιάζεται.

«Είμαι υπερβολικά ευγνώμων σε όποιον διαδραματίζει κάποιον ρόλο στην εκστρατεία, σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε», πρόσθεσε η δούκισσα του Κέμπριτζ. 

Ο 38χρονος Ουίλιαμ είπε την περασμένη εβδομάδα πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM
Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Διεθνή / Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι σκοτώθηκαν χιλιάδες πολίτες - «Με τη βοήθεια του Θεού, το ιρανικό έθνος πρέπει να σπάσει τη ραχοκοκαλιά των στασιαστών»
THE LIFO TEAM