LIVE!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ σηκώνει το τηλέφωνο μόνο για δύο άτομα

Η Βασίλισσα Ελισάβετ σηκώνει το τηλέφωνο μόνο για δύο άτομα Facebook Twitter
Buckingham Palace/Crown
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ σηκώνει το τηλέφωνο μόνο για δύο άτομα εντός της «The Firm» ή πιο επίσημα «Monarchy PLC», όπως ονομάζεται η επιχείρηση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και δεν είναι αυτοί που νομίζουμε.

«Όπως φαίνεται, η βασίλισσα έχει δύο άτομα με τα οποία μιλάει περισσότερο στο τηλέφωνο και επίσης ένα κινητό που λέγεται ότι είναι Samsung με κρυπτογράφηση από το MI6, ώστε κανείς να μην μπορεί να χακάρει το τηλέφωνό της», αποκάλυψε ο βασιλικός σχολιαστής Τζόναθαν Σακερντότι σε podcast του The Royally US.

«Αλλά τα δύο άτομα που τηλεφωνεί περισσότερο λέγεται ότι είναι η κόρη της, πριγκίπισσα Άννα και ο μάνατζερ αγώνων αλόγων, Τζον Γουόρεν», πρόσθεσε ο Βρετανός δημοσιογράφος που καλύπτει ειδήσεις για τη βασιλική οικογένεια.

Στο μεταξύ, η βασίλισσα Ελισάβετ θα φιλοξενήσει τη βασιλική οικογένεια στο Sandringham House για τα Χριστούγεννα παρά την δύσκολη χρονιά της, με τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου κι εν μέσω ανησυχίας για την υγεία της. 

«Η βασίλισσα είπε σε όλους ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα τελευταία και ανυπομονεί να τους υποδεχτεί για τα Χριστούγεννα», είπε πηγή στην Daily Mail.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν ήδη σταλεί προσκλήσεις στον πρίγκιπα Εδουάρδο, την πριγκίπισσα Άννα, την πριγκίπισσα Βεατρίκη, την πριγκίπισσα Ευγενία και τις οικογένειές τους, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ δεν περάσουν γιορτές με τη βασιλική οικογένεια, ανέφερε το Page Six.

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι τρεις δεσμεύσεις του Τραμπ για το Ιράν

Ο Τραμπ τοποθετεί τον εαυτό του ως κεντρικό παράγοντα στο μέλλον του Ιράν μετά τον πόλεμο, απαιτώντας «άνευ όρων παράδοση», θέλοντας λόγο στην επιλογή του επόμενου ηγέτη και προσφέροντας πλήρη ασυλία σε όσους στρέφονται εναντίον του καθεστώτος
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο πρόεδρος των ΗΑΕ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους «εχθρούς» της χώρας, τονίζοντας ότι η ευημερία και η εικόνα σταθερότητας των Εμιράτων δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας
THE LIFO TEAM