Η απάντηση Ζελένσκι για τα βιολογικά όπλα

Η απάντηση Ζελένσκι για τα βιολογικά όπλα Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images/Αρχείο
0

Απάντηση στις κατηγορίες των Ρώσων περί χημικών και βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, έδωσε μέσα από νέο βίντεο, ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Ζελένσκι προειδοποιεί ότι η ίδια η κατηγορία από μόνη της είναι μία κακή ένδειξη των ρωσικών προθέσεων. «Υποτίθεται ότι ετοιμάζουμε μια χημική επίθεση. Αυτό με κάνει πραγματικά να ανησυχώ, γιατί έχουμε πειστεί επανειλημμένα πως αν θέλουμε να μάθουμε τα σχέδια της Ρωσίας, θα πρέπει να δούμε όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τους άλλους» είπε.

«Είμαι ο Πρόεδρος μιας ικανής χώρας, ενός ικανού έθνους. Και πατέρας δύο παιδιών. Και δεν αναπτύχθηκαν χημικά ή άλλα όπλα μαζικής καταστροφής στη γη μου.

»Όλος ο κόσμος το ξέρει. Εσείς το ξέρετε αυτό. Και αν η Ρωσία κάνει κάτι τέτοιο εναντίον μας, θα λάβει την πιο αυστηρή απάντηση στις κυρώσεις» είπε μεταξύ άλλων ο Ουκρανός Πρόεδρος.

«Δόξα στα κράτη της Ευρώπης. Δόξα στην Ουκρανία» είπε κλείνοντας ο Ζελένσκι εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η χώρα του σύντομα για είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συντριβή του ελικοπτέρου του Ραϊσι και η προσπάθεια αναβάθμισης του γηρασμένου αεροπορικού στόλου του Ιράν

Διεθνή / Η συντριβή του ελικοπτέρου με τον Ραϊσι και η προσπάθεια του Ιράν να εκσυγχρονίσει την αεροπορία του

Ο Εμπραχίμ Ραΐσι σκοτώθηκε σε ένα ελικόπτερο κατασκευής ΗΠΑ που σχεδιάστηκε για τον πόλεμο του Βιετνάμ, που δείχνει τη δυσκολία του Ιράν να εξασφαλίσει εξαρτήματα εν μέσω κυρώσεων
NEWSROOM