Η Αίγυπτος ζήτησε την έκδοση του αεροπειρατή

Η Αίγυπτος ζήτησε την έκδοση του αεροπειρατή Facebook Twitter
0


Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης επιβεβαίωσε ότι η Αίγυπτος ζήτησε την έκδοση του 59χρονου πολίτη της Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά, ο οποίος κατηγορείται για την αεροπειρατεία στο αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών την Τρίτη.

Σε δηλώσεις στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Κληρίδης ανέφερε ότι οι Αιγυπτιακές αρχές απέστειλαν σχετικό αίτημα και μόλις ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις για τυχόν αδικήματα στα οποία έχουν δικαιοδοσία οι Κυπριακές αρχές, θα αποφασιστεί κατά πόσο θα δικαστεί στην Κύπρο ή θα εκδοθεί.

Ο Γενικός Εισαγγελέας είπε ότι η έκδοση του Αιγύπτιου είναι θέμα πολιτικής απόφασης και θα γίνει σε συνεννόηση με την κυβέρνηση. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Τετάρτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του Μουσταφά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM