Χιλιάδες drones «χόρεψαν» στον νυχτερινό ουρανό της Σαγκάης σπάζοντας κάθε ρεκόρ

Genesis Lights Up The Air With Record-Shattering Number Of Drones In The Sky Facebook Twitter
0

Η εταιρεία αυτοκίνησης Genesis αποφάσισε να διαφημιστεί στον νυχτερινό ουρανό της Κίνας, με μία καμπάνια που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ περισσότερων τηλεκατευθυνόμενων drone σε συντονισμένη πτήση. 

Απογειώνοντας 3.281 φωτεινά drone στον ουρανό της Σαγκάης, οι χειριστές του σμήνους σχημάτισαν το έμβλημα της Genesis σε έναν εντυπωσιακό σχηματισμό. Το σόου ήταν παράλληλα μια αφορμή για γιορτή, για το εξελιγμένο δορυφορικό σύστημα Beidou. 

Το εγχείρημα έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ 3.051 drone σε ταυτόχρονη πτήση, που είχε καταγραφεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Shenzhen Damoda Intelligent Control Technology. 

Για την εναέρια χορογραφία απαιτήθηκαν λεπτοί και συντονισμένοι χειρισμοί σε πραγματικό χρόνο, με την χρήση πολλαπλών καμερών από διαφορετικές γωνίες, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή τροχιά καθενός εκ των drone σε τρεις διαστάσεις. 

Δείτε το βίντεο:

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Ολλανδικές και γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που τεκμηριώνουν την ευρεία χρήση απαγορευμένων χημικών όπλων από τις ρωσικές δυνάμεις 
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

Διεθνή / «Fight! Fight! Fight!»: Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

O Τραμπ αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, θα αναλάβει τη διοργάνωση, η οποία θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον ίδιο, «αγώνα τίτλου» μπροστά σε κοινό 20.000 με 25.000 θεατών
LIFO NEWSROOM