Χαλκιδική: Άνδρας μαχαίρωσε 25χρονη και διέφυγε με 2.000 ευρώ - Φέρεται να είναι δραπέτης φυλακών

Χαλκιδική: Άνδρας μαχαίρωσε 25χρονη και διέφυγε με 2.000 ευρώ - Φέρεται να είναι δραπέτης φυλακών Facebook Twitter
0

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όταν μια 25χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μακεδονία», περίπου στις 17:30 ένας άνδρας εισέβαλε στον χώρο όπου βρισκόταν η νεαρή, την τραυμάτισε με το αιχμηρό αντικείμενο και της άρπαξε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο δράστης μπορεί να είναι κρατούμενος που είχε δραπετεύσει πρόσφατα από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM
Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM