H ομιλία της Taylor Swift στα Brit Awards απέδειξε γιατί άξιζε το βραβείο «Global Icon»

H ομιλία της Taylor Swift στα Brit Awards απέδειξε γιατί άξιζε το βραβείο “Global Icon” Facebook Twitter
EPA
0

Πολύ θετικά σχόλια εξέλαβε η ομιλία της Taylor Swift το βράδυ της Τρίτης, όταν ανακηρύχθηκε Global Icon.

Η Taylor Swift έγινε η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο Global Icon στα Brit Awards

Το βραβείο, σύμφωνα με ανακοίνωση, της δόθηκε «ως αναγνώριση του τεράστιου αντίκτυπού της στη μουσική σε όλο τον κόσμο και του απίστευτου ρεπερτορίου της. Χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της στο ίντερνετ για να επισημάνει πολλά θέματα παγκοσμίως και πρόσφατα επικροτήθηκε για το έργο της που προωθεί την αποδοχή της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+».

Όταν ανέβηκε στη σκηνή η Taylor Swift ευχαρίστησε από καρδιάς τους συναδέλφους της. «Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και όποιον αποφάσισε πως μου αξίζει αυτή τη τεράστια τιμή. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη που είμαι κομμάτι αυτής της μουσικής κοινότητας, ειδικότερα αυτή τη χρονιά που όλοι χρειαζόμασταν τη μουσική τόσο πολύ. Περισσότερο από όλα, όμως, χρειαζόμασταν τη στήριξη και τη βοήθεια που προσέφερε το προσωπικό στα νοσοκομεία. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει για εμάς», δήλωσε στέλνοντας ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στους καλλιτέχνες που ξεκινούν την καριέρα τους. «Θέλω να με ακούσετε καλά. Καμία καριέρα δεν έρχεται χωρίς αρνητικά σχόλια, χωρίς αντιστάσεις, χωρίς εμπόδια. Αν βρίσκετε κάποια αντίσταση, τότε σημαίνει πως κάτι κάνετε σωστά. Αν νιώθετε πίεση ή κούραση, τότε σημαίνει ότι, πιθανότατα, προχωράτε. Κι αν καμιά φορά σας αντιμετωπίζουν με κυνισμό μην τους αφήσετε να σας λυγίσουν. Να θυμάστε πως ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει για εσάς. Δουλειά σας είναι να του αποδείξετε πως κάνει λάθος».

Η τραγουδίστρια έκλεισε την ομιλία της με ένα μάθημα που πήρε στα 15 χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική: «Αν έμαθα κάτι είναι το ότι πρέπει να κοιτάζεις γύρω σου και να βλέπεις τους ανθρώπους που πίστευαν πάντα σε εσένα και δεν σταμάτησαν να σε εκτιμούν. Ποτέ να μην τους έχεις ως δεδομένους».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM