Γιαγιά ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 8χρονη εγγονή της - «Είχε σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα και το κεφάλι»

Γιαγιά ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 8χρονη εγγονή της - «Είχε σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα και το κεφάλι» Facebook Twitter
Φωτ.: Nash County Sheriff's Office/Facebook
0

Συνελήφθη στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ μία 72χρονη, η οποία κατηγορείται πως ξυλοκόπησε την 8χρονη εγγονή της μέχρι θανάτου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που παρείχε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Νας. 

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για τη διακομιδή της ανήλικης στα επείγοντα νοσοκομείου με σοβαρά τραύματα. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως το παιδί είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του. 

«Βάσει της έρευνας, φάνηκε πως η 8χρονη ανήλικη ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια από τη γιαγιά του που πέθανε λόγω των τραυμάτων της» ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της. «Το παιδί είχε σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα και το κεφάλι». 

Η Patricia Ricks, η οποία είχε την κηδεμονία συνολικά έξι παιδιών που διέμεναν στο σπίτι της, είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε πρώτο βαθμό. Μετά τον θάνατο της ανήλικης, τα υπόλοιπα παιδιά μεταφέρθηκαν σε κέντρα φροντίδας. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει συγγένεια και με τα άλλα παιδιά. 

Η γιαγιά δεν έχει καμία δήλωση, μετά τη σύλληψή της, ενημέρωση η αστυνομία. Κρατείται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και δεν έχει γίνει γνωστό εάν κατάφερε να εξασφαλίσει δικηγόρο. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM