Γαλλία: Ένοπλος πυροβόλησε 10χρονη - Συναγερμός στις Αρχές

Γαλλία; Ένοπλος πυροβόλησε 10 χρονο κορίτσι - Συναγερμός στις Αρχές Facebook Twitter
Pixabay
0

Ένα 10χρονο κορίτσι που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον πατέρα της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ, σύμφωνα με πληροφορίες από τα γαλλικά Μέσα.

Το περιστατικό συνέβη στο Pantin (Seine-Saint-Denis) σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ένας οπλισμένος άντρας πυροβόλησε προς την κατεύθυνση ενός οχήματος, στην Rouget de Lisle.

Από τη σφαίρα τραυματίστηκε το 10χρονο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο, από τον πατέρα της.

Σύμφωνα με το franceblue, που επικαλείται αστυνομική πηγή, το κορίτσι φέρει σοβαρό τραύμα στην πλάτη. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο πατέρας του μικρού κοριτσιού, όπως μεταδίδει η leparisien.

Ο δράστης αναζητείται από τις αρχές.

Με πληροφορίες του Franeblue/Leparisien

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM