Eurovision 2023: Για πρώτη φορά ζωντανή μετάδοση σε 500 κινηματογράφους

Eurovision 2023: Για πρώτη φορά ζωντανή μετάδοση στους κινηματογράφους Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο μεγάλος τελικός του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023 θα προβληθεί φέτος ζωντανά στους κινηματογράφους της Βρετανίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο διαγωνισμός της Eurovisoon 2023 πρόκειται να διεξαχθεί στην M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ από τις 9 έως τις 13 Μαΐου.

Όπως ανακοινώθηκε ο τελικός της Eurovision 2023 θα προβληθεί σε 500 κινηματογράφους σε όλη τη χώρα.

«Οι fans μπορούν να μεταφέρουν τα συνηθισμένα πάρτι της Eurovision από την αρένα στον κινηματογράφο, με τις φανταχτερές στολές να ενθαρρύνονται ΕΝΤΟΝΑ», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Ο Τζον Τράβερς της CinemaLive, διανομέας της εκδήλωσης στους κινηματογράφους, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το BBC για να μεταδώσουμε τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision ζωντανά στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου για πρώτη φορά. Θέλουμε οι θεατές να διασκεδάσουν, να έρθουν σε ομάδες, να φορέσουν τις φανταχτερές τους στολές και να έρθουν όλοι μαζί για να απολαύσουν αυτή την ιστορική περίσταση στη μεγάλη οθόνη»

Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 10 π.μ. ώρα Ελλάδας την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της Eurovision εξαντλήθηκαν σε μόλις 36 λεπτά.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM