«Εσείς μου πήρατε αυτό το διαμαντένιο κολιέ»

«Εσείς μου πήρατε αυτό το διαμαντένιο κολιέ» Facebook Twitter
5

Την οργή των διαδηλωτών του Χονγκ Κόνγκ προκάλεσε η κόρη του κυβερνήτη της πόλης η οποία την ώρα των διαδηλώσεων φέρεται να χλευάζει τους πολίτες.

«Αυτό το κολιέ δεν είναι ένα κολάρο σκύλου ανόητη! Αυτό είναι πραγματικά ένα πανέμορφο διαμαντένιο κολιέ που πήρα από τη Lane Crawford. Και ναι, το πληρώσατε εσείς φορολογούμενοι του Χονγκ Κονγκ» φέρεται να έγραψε η δεσποινίς Λιούνγκ, απαντώντας στις επικρίσεις για μια φωτογραφία της την οποία ανέβασε στο Facebook επιδεικνύοντας ένα κολιέ που φορούσε.

Ακόμη δήλωσε και υπέρ των επεμβάσεων της αστυνομίας που δέχεται έντονες επικρίσεις για το βίαιο τρόπο με τον οποίο καταστέλλει τις διαδηλώσεις.

Όταν οι αντιδράσεις έγιναν πάρα πολλές η Λιούνγκ επέλεξε να ρίξει κι άλλο «λάδι στη φωτιά»: «Στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να σας ευχαριστώ όλους σας, καθώς οι περισσότεροι από εσάς είστε άνεργοι και έχετε άπειρο χρόνο να με βομβαρδίζετε με μηνύματα. Στην πραγματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο των αγγλικών σας, αμφιβάλλω ακόμη και για το αν καταλαβαίνετε τι θα πει πλατφόρμα social media. Δεν πειράζει η μητέρα σας, σας αγαπάει ακόμη», έγραψε σύμφωνα με την Daily Mail, λίγο πριν χαθεί η σελίδα της.

Η διαμάχη αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή που χιλιάδες διαδηλωτές επιμένουν να διαδηλώνουν στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ ζητώντας περισσότερες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις.

.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική δεξιά εργαλειοποιεί τη δολοφονία Κερκ για να επιτεθεί στην τρανς κοινότητα

Διεθνή / Η αμερικανική δεξιά εργαλειοποιεί τη δολοφονία Κερκ για να επιτεθεί στην τρανς κοινότητα

Από τις πρώτες ώρες μετά το χτύπημα, κύκλοι της αμερικανικής δεξιάς και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα προσπάθησαν να συνδέσουν το έγκλημα με την τρανς κοινότητα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ
Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Διεθνή / Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Η ακρόαση σημαδεύτηκε από έντονες επικρίσεις για τον χειρισμό της έρευνας για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ όσο και στην απόφαση να μη δοθούν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από τον φάκελο του Τζέφρι Επσταϊν
LIFO NEWSROOM
Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Ο CEO της Tesla δείχνει αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας, η επιτυχία της οποίας θα μπορούσε να τον μετατρέψει στον πρώτο τρισεκατομμυριούχο στην ιστορία, υπό προϋποθέσεις
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Άμα το γυρίσουνε όμως οι φορολογούμενοι μανδάμ σε γαλλική επανάστα, και αρχίσουν να πέφτουν τα κεφαλάκια λεκέδων σαν και του λόγου σας σα σύκα ώριμα, κιχ!