LIVE!

Ερντογάν: Η Γερμανία προστατεύει τους τρομοκράτες - Δεν έχω πρόβλημα με τη Μέρκελ

Ερντογάν: Η Γερμανία προστατεύει τους τρομοκράτες - Δεν έχω πρόβλημα με τη Μέρκελ Facebook Twitter
0

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η Άγκυρα θα θεωρεί τη Γερμανία σαν μια χώρα που «προστατεύει» τους τρομοκράτες, εφόσον αρνείται να εκδώσει στην Τουρκία τους υποστηρικτές του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο κατηγορούν οι τουρκικές αρχές ως υποκινητή της απόπειρας πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου.


Σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα Die Zeit ο Ερντογάν είπε επίσης ότι «η Γερμανία διαπράττει αυτοκτονία» επειδή δεν του επιτρέπει να μιλήσει σε Τούρκους που ζουν στη χώρα.


Ο Ερντογάν σημείωσε πάντως ότι η Τουρκία και η Γερμανία χρειάζονται η μία την άλλη και πρόσθεσε ότι «δεν έχει κανένα πρόβλημα» με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Σημειώνεται ότι, όπως έγινε γνωστό λίγο νωρίτερα, Ερντογάν και Μέρκελ θα έχουν συνομιλίες, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή στο Αμβούργο.

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΥΛΕΣ

Διεθνή / Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

«Αν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου και δεν έχεις κάνει κάτι μεγάλο, δεν έχεις κάνει λάθη, δεν έχεις προκαλέσει χάος, δεν έχεις ουλές, δεν έχεις ζήσει μια αρκετά γεμάτη ζωή, νομίζω», πρόσθεσε
THE LIFO TEAM