Επίθεση με μαχαίρια εναντίον αστυνομικών στη Ρωσία

Επίθεση με μαχαίρια εναντίον αστυνομικών στη Ρωσία Facebook Twitter
0

Άγνωστοι επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών στην ρωσική πόλη Κασπίσκ, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, Ria Novosti, Tass και Interfax με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός και δύο από τους τρεις δράστες που πραγματοποίησαν την επίθεση.

Τα πρακτορεία Interfax και Ria Novosti του Νταγκεστάν μετέδωσαν ότι υπάρχουν δύο νεκροί αστυνομικοί ενώ τα Ria Novosti και TASS επικαλούμενα δικές τους πηγές μετέδωσαν ότι ο σκοτώθηκε ένας αστυνομικός ενώ ο δεύτερος διακομίσθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

«Δύο άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρια στους αστυνομικούς, την στιγμή που έβαζαν καύσιμα στο αυτοκίνητο τους» ανάφερε πηγή του TASS στους κόλπους της αστυνομίας του Νταγκεστάν, προσθέτοντας ότι «οι δράστες της επίθεσης σκοτώθηκαν».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η επίθεση έγινε στις 8:55 το πρωί (ώρα Μόσχας) σε βενζινάδικο της πόλης που βρίσκεται στην οδό Μαχατσκαλά, από τρεις αγνώστους με μαχαίρια, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας αστυνομικός, ηλικίας 27 ετών.

Λίγα λεπτά αργότερα τέθηκε σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο της αντιτρομοκρατικής με την κωδική ονομασία «Σειρήνα».

Το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο δική του πηγή, μετέδωσε ότι υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά την διάρκεια των οποίων οι δύο τρομοκράτες σκοτώθηκαν, ενώ ο τρίτος τραυματίσθηκε.

Πηγές επίσης του Ria Novosti, ανέφεραν ότι οι άγνωστοι άνοιξαν και πυρ κατά των αστυνομικών.

Το Κασπίσκ είναι μια πόλη 100.000 κατοίκων που βρίσκεται στα σύνορα με την Κασπία και σε απόσταση 20 χιλιομέτρων νότια της πρωτεύουσας του Νταγκεστάν, Μαχατσκαλά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM