Έπαιζε τα ίδια νούμερα για 20 χρόνια και κέρδισε 47 εκατ. δολάρια: «Τα είδε ο άντρας μου σε όνειρο»

Έπαιζε τα ίδια νούμερα για 20 χρόνια και κέρδισε 47 εκατ. δολάρια: «Τα είδε ο άντρας μου σε όνειρο» Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα στον Καναδά, που έχασε τη δουλειά της εν μέσω πανδημίας, κέρδισε 47 εκατ. δολάρια στη λοταρία σε ένα λαχνό με τα νούμερα που είχε ονειρευτεί ο σύζυγός της πριν από 20 χρόνια. 

Η Deng Pravatoudom έπαιζε τους ίδιους αριθμούς τις τελευταίες δυο δεκαετίες από τότε που τους είδε σε ένα όνειρο ο άντρας κάποιο βράδυ, σύμφωνα με την Ontario Lottery & Gaming. 

Τον Δεκέμβριο, η επιμονή της στα συγκεκριμένα νούμερα απέδωσε καρπούς, καθώς κατάφερε να κερδίσει 60 εκατ. δολάρια Καναδά (περίπου 47 εκατ. δολάρια ΗΠΑ) μέσω ενός μοναδικού λαχνού. 

«Άφησα την εκκλησία μετά την προσευχή μου, πήγα σε ένα γειτονικό εμπορικό κέντρο για κάτι δουλειές και κοίταξα τον λαχνό μου. Κέρδισα έναν λαχνό Free Play και έπαιξα ξανά. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως μερικές ημέρες αργότερα αυτός ο δωρεάν λαχνός θα άξιζε 60 εκατομμύρια», είπε η 57χρονη. 

Ο σύζυγός της ήταν εκείνος που της είπε τα χαρμόσυνα, καθώς αυτός είχε ελέγξει το λαχνό ενώ εκείνη πήγε να πληρώσει κάποιους λογαριασμούς. 

«Ήταν σοβαρός, δεν γελούσε, οπότε κατάλαβα ότι λέει την αλήθεια», εξηγεί η ίδια. «Άρχισα να κλαίω. Πάντα προσευχόμουν για μια τέτοια ευλογία στην οικογένειά μου». 

Η Deng Pravatoudom, που έχει δυο παιδιά και δυο εγγόνια, μετανάστευσε στον Καναδά από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Λάος το 1980 μαζί με τα 14 αδέρφια της, και την οικογένειά της βοηθούσε οικονομικά μια τοπική εκκλησία. 

«Ο σύζυγός μου κι εγώ δουλεύαμε ως εργάτες για περισσότερα από 40 χρόνια, προσπαθώντας να εξοικονομήσουμε ό,τι μπορούμε για την οικογένεια. Λόγω της πανδημίας με απέλυσαν την περασμένη άνοιξη, οπότε τα χρήματα σίγουρα θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη», λέει η 57χρονη. 

Τα δυο παιδιά της ενθουσιάστηκαν εξίσου με τα κέρδη, ενώ όταν έμαθαν για το λαχνό, είπα, σύμφωνα με τη μητέρα τους: «Μαμά και μπαμπά, δουλέψατε τόσο σκληρά για 40 χρόνια και κάνατε πολλές θυσίες, οπότε σας αξίζει αυτή η ευτυχία». 

Η Deng Pravatoudom με τον σύζυγό της σχεδιάζουν να μετακομίσουν από το διαμέρισμά τους στο Τορόντο σε ένα καινούργιο σπίτι, να βοηθήσουν οικονομικά τους συγγενείς τους και να ταξιδέψουν στον κόσμο. 

«Εκτός από τότε που ήρθα στον Καναδά από το Λάος, βασικά δεν ταξίδεψα ποτέ, οπότε θέλω να δω την Ευρώπη, το Τέξας, τη Χαβάη», λέει η 57χρονη. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να δω τον κόσμο!», προσθέτει. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο ζωτικής σημασίας πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στη νήσο Καργκ παραμένει άθικτος;

Διεθνή / Γιατί ο ζωτικής σημασίας πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στη νήσο Καργκ παραμένει άθικτος;

Παρά τη στρατηγική σημασία του, ο πετρελαϊκός κόμβος του Ιράν στο νησί παραμένει ανέπαφος, καθώς μια επίθεση θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμια αναταραχή στις αγορές πετρελαίου και σοβαρή κλιμάκωση της σύγκρουσης
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ

Διεθνή / Ζελένσκι σε Τραμπ: «Χρειαζόμαστε περισσότερη πίεση στη Ρωσία, όχι σε εμένα»

Ο ουκρανός πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο Politico, μιλώντας για την κατάσταση στη χώρα του, τους Ευρωπαίους συμμάχους του, αλλά και την ελπίδα που έχει πως οι Αμερικανοί θα τον βοηθήσουν να τερματιστεί ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Τραμπ για Ιράν: «Θα τελειώσει σύντομα ο πόλεμος. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να στοχεύσουμε»

«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά. Είμαστε πολύ μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Έχουμε προκαλέσει περισσότερη ζημιά από ό,τι περιμέναμε, ακόμα και μέσα στην αρχική περίοδο των έξι εβδομάδων», αναφέρει ο Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΒΕΪ ΓΟΥΑΪΝΣΤΙΝ

Διεθνή / Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Το λάθος μου ήταν ότι απατούσα τη γυναίκα μου, όχι η σεξουαλική επίθεση»

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν μίλησε μέσα από τη φυλακή στο The Hollywood Reporter, περιγράφοντας τη ζωή του ως «κόλαση», επαναλαμβάνοντας ότι αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και πως τον βαραίνει να σκέφτεται πως ειναι το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος #MeToo
THE LIFO TEAM