Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει η κάρτα γενεθλίων που έστειλε ένα αγόρι στον πατέρα του «στον ουρανό» καθώς η ταχυδρομική υπηρεσία της Βρετανίας «Royal Mail» απάντησε ότι το γράμμα είχε παραδοθεί με ασφάλεια.

 

Ο Jase Hyndman, επτά ετών, από το West Lothian, έλαβε την επιστολή με το μήνυμα που έλεγε πως η κάρτα του είχε φτάσει στον πατέρα του.

 

Η μητέρα του, Teri Copland, δήλωσε: «Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω πως αισθάνθηκε γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του πήρε την κάρτα του». Πρόσθεσε πως η κίνηση της υπηρεσίας ταχυδρομείων αποκατέστησε την πίστη της στην ανθρωπότητα.

 

Ένα μικρό αγόρι έστειλε κάρτα γενεθλίων στον νεκρό πατέρα του στον ουρανό - Και η «απάντηση» το συγκλόνισε

 

Απαντώντας στο φάκελο του Jase που ζητούσε να σταλεί στον ουρανό, ο Sean Milligan, υπάλληλος της Royal Mail δήλωσε: «Ήθελα απλώς να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να επικοινωνήσω μαζί σας για το πώς πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σας στον πατέρα σας στον ουρανό».

 

«Ήταν μια δύσκολη πρόκληση, το να αποφύγουμε τα αστέρια και άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στη διαδρομή προς τον ουρανό...», πρόσθετε η απάντηση. «Θα συνεχίσω να κάνω ό, τι μπορώ για να εξασφαλίσω την ασφαλή παράδοση στον ουρανό», κατέληγε το γράμμα που εστάλη στον επτάχρονο.

 

Ένα μικρό αγόρι έστειλε κάρτα γενεθλίων στον νεκρό πατέρα του στον ουρανό - Και η «απάντηση» το συγκλόνισε

 

Η δημοσίευση με την απάντηση της υπηρεσίας του Royal Mail στον Jase μοιράστηκε πάνω από 200.000 φορές στο Facebook.

 

Ο Jase και η 10χρονη αδελφή του Neive θυμούνται κάθε χρόνο τα γενέθλια του πατέρα τους, μετά το θάνατό του τον Μάιο του 2014.

 

Η μητέρα είπε πως ο μικρός ήταν συγκλονισμένος. «Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι μια μικρή χειρονομία καλοσύνης μπορεί να έχει τόσο μεγάλη επιρροή στη ζωή κάποιου», είπε στο BBC

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr