Ένα έγκλημα συγκλονίζει την Ιταλία: Δύο νέοι βασάνισαν και σκότωσαν 23χρονο για να δουν τι θα αισθάνονταν

Ένα έγκλημα συγκλονίζει την Ιταλία: Δύο νέοι βασάνισαν και σκότωσαν 23χρονο για να δουν τι θα αισθάνονταν Facebook Twitter
Το 23χρονο θύμα σε φωτογραφία από τη σελίδα του στο Facebook
2

Δύο νέοι βασάνισαν και σκότωσαν έναν άλλο στη Ρώμη το περασμένο Σαββατοκύριακο, απλώς για να διαπιστώσουν τι θα αισθάνονταν. Ως δράστες αναγνωρίστηκαν ο  Manuel Foffo , τριάντα ετών και ο 29χρονος Μαρκ Πράτο, γιος ενός διακεκριμένου επιχειρηματία στην ιταλική πρωτεύουσα .Το θύμα είναι ο Luca Varani , ένα αγόρι 23 ετών Γιουγκοσλαβικής καταγωγής, που είχε υιοθετηθεί από μια ιταλική οικογένεια.

Το άψυχο σώμα του νεαρού βρέθηκε στο διαμέρισμα του Φόφο σε άθλια κατάσταση, γυμνό στο κρεβάτι, έχοντας κοψίματα παντού, σημάδια από σχοινί στο λαιμό και χτυπήματα στο κεφάλι από σφυρί.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για φόνο εκ προμελέτης, που σε συνδυασμό με τη σκληρότητα και τα βασανιστήρια θα μπορούσε να τους κρατήσει στη φυλακή για όλη τους τη ζωή.  

Ο ένας κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχαν βγεί το βράδυ της Πέμπτης, ακριβώς με αυτό το σκοπό: Να βρουν κάποιον και να τον σκοτώσουν για να δουν τι θα αισθανθούν. « Θέλανε να σκοτώσουνε κάποιον μόνο και μόνο για να δουν το αποτέλεσμα ," ήταν τα λόγια του εισαγγελέα Francesco Scavo, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον έναν κατηγορούμενο, ο φίλος του ήξερε τον Βαράνι κι έτσι αποφάσισαν να σκοτώσουν αυτόν. Τον οδήγησαν στο διαμέρισμα του Φόφο και προφανώς του έδωσαν ποτό με υπνωτικό ώστε να μην αντιδράσει όταν θα τον σκότωναν.

Ο Φόφο είναι γιός ιδιοκτήτη ενός δημοφιλούς εστιατορίου στη Ρώμη και πολλών σχολών οδήγησης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα ποσότητες αλκοόλ και βαρβιτουρικών. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είπαν ότι δεν άκουσαν κάποιο θόρυβο το βράδυ της Παρασκευής, οπότε υπολογίζεται ότι δολοφονήθηκε ο 23χρονος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αυτοί οι άνθρωποι ειναι ψυχασθενείς.Δεν μπορω να σκεφτώ κατι αλλο, δεν υπαρχει λογική σε κατι τετοιο. Οταν σκοτώνεις για να νιώσεις κατι, εισαι άρρωστος..