Ένα Boeing 737 μεταμορφώθηκε σε βίλα: Στην άκρη γκρεμού, νοικιάζεται για 6.500 ευρώ η βραδιά

Ένα Boeing 737 μεταμορφώθηκε σε βίλα: Στην άκρη γκρεμού, νοικιάζεται για 6.500 ευρώ η βραδιά Facebook Twitter
0

Όταν ένα αεροσκάφος, πχ. ένα Boeing 737, αφήσει τους αιθέρες και καθηλωθεί στο έδαφος μπορεί να μεταμορφωθεί, αποκτώντας άλλες χρήσεις. Κάποια μπορεί να διαλύονται και να γίνονται ανταλλακτικά, ωστόσο, η μοίρα άλλων επιφυλάσσει μια πιο συναρπαστική συνέχεια.

Ορισμένα έχουν μετατραπεί σε εστιατόρια, καφέ ακόμη και σε χώρους για πάρτι. Ωστόσο, ένα Boeing 737 μετατράπηκε σε πολυτελή βίλα, που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου κοντά στην παραλία Nyang-Nyang στο Μπαλί.

Πρόκειται για πρώην μέρος του στόλου της Mandala Airlines, που έχει καταργηθεί, το οποίο αγοράστηκε από τον προγραμματιστή Φέλιξ Ντένιμ το 2021 και μεταφέρθηκε στην απομακρυσμένη και παραδεισένια τοποθεσία του.

Ένα Boeing 737 μεταμορφώθηκε σε βίλα: Στην άκρη γκρεμού, νοικιάζεται για 6.500 ευρώ η βραδιά Facebook Twitter

Το Boeing 737, που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και η πισίνα, θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση τον Απρίλιο με τις τιμές διανυκτέρευσης να ξεκινούν από τα 6.500 ευρώ περίπου.

«Ακόμα και πριν το αγοράσω, σκέφτηκα ότι ήταν δυνατόν να το μετατρέψω σε κάποιο είδος μοναδικού αντικειμένου και αποφάσισα να επικεντρωθώ στη δημιουργία μιας βίλας», είπε, λέγοντας ότι εντόπισε πάνω από 20 παρόμοια αεροσκάφη στην Ινδονησία και τελικά αγόρασε το συγκεκριμένο από έναν επενδυτή στην Ινδονησία.

Ένα Boeing 737 μεταμορφώθηκε σε βίλα: Στην άκρη γκρεμού, νοικιάζεται για 6.500 ευρώ το βράδυ Facebook Twitter

Boeing 737: Το αποσυναρμολόγησε για να το μεταφέρει στην κορυφή λόφου

Η μεταφορά ενός τέτοιου αεροσκάφους στην κορυφή ενός λόφου, αρκετά χιλιόμετρα μακριά, δεν είναι εύκολο υπόθεση. Έτσι, ο Ντένιμ συμβουλεύτηκε τους ανθρώπους της Boeing, προκειμένου να το αποσυναρμολογήσει.

Χρειάστηκαν περίπου δύο μήνες σχεδιασμού, με τη μεταφορά να γίνεται με δύο γερανούς, μια τεράστια πλατφόρμα, ειδικούς και αστυνομία. Η διαδικασία μεταφοράς διήρκεσε πέντε ημέρες, συνολικά!

Ένα Boeing 737 μεταμορφώθηκε σε βίλα: Στην άκρη γκρεμού, νοικιάζεται για 6.500 ευρώ το βράδυ Facebook Twitter

Όταν τελικά έφτασε στην τοποθεσία που επιθυμούσε ο νέος του ιδιοκτήτης, το Boeing 737 άρχισε να μεταμορφώνεται και να αποκτά εσωτερικά την όψη μιας πολυτελούς κατοικίας. 

Η βίλα είναι προσβάσιμη μέσω μίας σκάλας που οδηγεί στην κύρια είσοδο. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα καθιστικό με μπαρ, καναπέ-κρεβάτι, και δύο κρεβατοκάμαρες με ντουλάπες. Το πιλοτήριο έχει μετατραπεί σε μπάνιο με θέα που συγκλονίζει.

«Όλα έγιναν με μοναδικό σκοπό να έχουμε ακριβώς την εικόνα που είχε αρχικά σχεδιαστεί», κατέληξε ο Ντένιμ.

Ένα Boeing 737 μεταμορφώθηκε σε βίλα: Στην άκρη γκρεμού, νοικιάζεται για 6.500 ευρώ το βράδυ Facebook Twitter
Ένα Boeing 737 μεταμορφώθηκε σε βίλα: Στην άκρη γκρεμού, νοικιάζεται για 6.500 ευρώ το βράδυ Facebook Twitter
Ένα Boeing 737 μεταμορφώθηκε σε βίλα: Στην άκρη γκρεμού, νοικιάζεται για 6.500 ευρώ το βράδυ Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM