«Εκλογές» στα Κατεχόμενα: Μεγάλη αποχή, μάχη Ακιντζί- Τατάρ

«Εκλογές» στα Κατεχόμενα: Μεγάλη αποχή, μάχη Ακιντζί- Τατάρ Facebook Twitter
EPA
0

«Μάχη» ανάμεσα στον Μουσταφά Ακιντζί και τον Ερσίν Τατάρ δείχνουν τα έως τώρα αποτελέσματα, από τις «εκλογές» στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Ο Ακιντζί συγκεντρώνει το 41,07% και ο Τατάρ- ο εκλεκτός του Ερντογάν- το 26,02%, με την καταμέτρηση στο 64,57%, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive. Τρίτος είναι ο Τουφάν Ερχιουμάν με ποσοστό 22,79%.

Στο μεταξύ, μεγάλο ήταν το ποσοστό της αποχής, αφού η συμμετοχή στη διαδικασία για την εκλογή του «ηγέτη» των Τουρκοκυπρίων μετείχε το 54,72%, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Σε περίπτωση που κανένας από τους υποψήφιους δεν συγκεντρώσει το 50%, τότε θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος, που είναι προγραμματισμένος για τις 18 Οκτωβρίου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM