Εγκατέλειψαν σκύλο σε σταθμό τρένου μαζί με τα «υπάρχοντα» του

Εγκατέλειψαν σκύλο σε σταθμό τρένου μαζί με τα «υπάρχοντα» του Facebook Twitter
1

Πολλές αιτήσεις για υιοθεσία έχει δεχτεί ως τώρα η σκοτσέζικη οργάνωση προστασίας των ζώων SPCA η οποία φιλοξενεί προς τον παρόν τον σκύλο που εγκαταλείφθηκε σε σταθμό τρένου της χώρας δεμένος σε μια βαλίτσα που περιείχε τα υπάρχοντα του και συγκεκριμένα το μαξιλάρι του, το παιχνίδι του, ένα δοχείο φαγητού και τροφή.

Η περίπτωση του Κάι έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στη Σκοτία αλλά και σε άλλες χώρες και είναι πολλές οι αιτήσεις για να τον αναλάβουν.

Προς το παρόν φιλοξενείται στη Γλασκόβη σε κέντρο που ανήκει στη φιλοζωική οργάνωση που παράλληλα ψάχνει να βρεί αυτόν που τον εγκατέλειψε. Μέσω του τσιπ που φορούσε το σκυλί εντοπίστηκε ο πρώτος του ιδιοκτήτης, ο οποίος όμως είπε ότι τον είχε πουλήσει το 2013 μέσω ίντερνετ σε άτομο που δεν γνώριζε.

Στη Σκοτία, αν κάποιος εγκαταλείψει το ζώο του, του απαγορεύεται εφ΄όρου ζωής να έχει άλλο στην κατοχή του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Διεθνή / «Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Ο Κόλμπερτ είναι σφοδρός επικριτής του Τραμπ, ενώ το δίκτυο μόλις συμβιβάστηκε εξωδικαστικά με τον Αμερικανό πρόεδρο και βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης - Η απόφαση «είναι καθαρά οικονομική» και δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο της εκπομπής, ισχυρίζεται το CBS 
LIFO NEWSROOM
Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια