Δηλώνει αθώος ο βομβιστής της Βοστόνης

Δηλώνει αθώος ο βομβιστής της Βοστόνης Facebook Twitter
1

Αθώος διεμήνυσε πως είναι ο 19 χρονος Τσετσένος, που φέρεται να αιματοκύλησε τον μαραθώνιο της Βοστόνης.

Ο Τζογκντάρ Τσαρνάεφ, ανάρρωσε πλήρως από τα τραύματα του και επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια του.

Ο 19χρονος, διαβεβαίωσε τους δικούς του ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του είναι αθώοι.

Η μητέρα του, είπε στους δημοσιογράφους: «Είμαι η πρώτη που πιστεύει πως το παιδί μου είναι αθώο. Γνωρίζοντας ότι το παιδί σου είναι σαν θηρίο σε κλουβί, απομονωμένο από τον κόσμο, είναι αδύνατον να ελέγξεις τα συναισθήματα σου».

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Μόσχα, ο πατέρας του συλληφθέντος που έχασε την ζωή του από πυρά αστυνομικού, την ώρα που ανακρίνονταν από το FBI, για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στα τρομοκρατικά χτυπήματα της Βοστόνης, δήλωσε ότι ο γιος του δολοφονήθηκε.

«Τον βασάνιζαν για οκτώ συνεχόμενες ώρες. δεν είχε δικηγόρο, δεν υπήρξαν μάρτυρες, δεν υπήρξε κανείς».

Ο πατέρας του 27χρονου, έδειξε στους δημοσιογράφους 16 φωτογραφίες μετά τον θάνατο του γιου του, που αποδεικνύουν ότι δέχθηκε 7 πυροβολισμούς, ένας εκ των οποίων ήταν στο κεφάλι.

Πηγή: Euronews

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια