Δεν άφησαν τον Darth Vader να ψηφίσει στις Ουκρανικές εκλογές

Δεν άφησαν τον Darth Vader να ψηφίσει στις Ουκρανικές εκλογές Facebook Twitter
5

 

Ένας υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της Ουκρανίας που άλλαξε το όνομά του σε 'Darth Vader', επιχείρησε να ψηφίσει σε εκλογικό κέντρο του Κιέβου την Κυριακή αλλά έφυγε απογοητευμένος.

Ο Darth Alekseyevich Vader, πρώην ηλεκτρολόγος, έχει υποσχεθεί να μετατρέψει την Ουκρανία σε "γαλαξιακή αυτοκρατορία" εάν εκλεγεί. 

Παρ' ό,τι όμως ευαγγελίζεται τη διαφάνεια, αρνείται να δείξει το πρόσωπό του δημοσίως - πράγμα που, όπως γράφει η Telegraph του δημιούργησε πρόβλημα όταν πήγε να ψηφίσει. 

Δεν άφησαν τον Darth Vader να ψηφίσει στις Ουκρανικές εκλογές Facebook Twitter
Από συνέντευξη τύπου του ουκρανικού Κόμματος του Ίντερνετ

Όταν έφτασε στο εκλογικό κέντρο, ο Vader αρνήθηκε να βγάλει τη μάσκα του, και τσακώθηκε γι' αυτόν το λόγο με τον υπάλληλο που έδινε τα ψηφοδέλτια. 

"Ιδού το πρόσωπό μου στο διαβατήριο. Ποιος νόμος ακριβώς λέει ότι πρέπει να βγάλω τη μάσκα μου"; απαίτησε να μάθει απ' τους υπεύθυνους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αποχώρησε απ' το εκλογικό κέντρο, υποσχέθηκε όμως πως η 'αυτοκρατορία του θα κερδίσει'.

Παράλληλα (και άσχετα με τον Darth) ο Ουκρανός Πρωθυπουργός Arseniy Yatsenyuk ψήφισε μαζί με την οικογένειά του, και δήλωσε ότι οι εκλογές ήταν το πρώτο "σπουδαίο και αποφασιστικό βήμα" για τη διαφάνεια της ουκρανικής πολιτικής. 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM