Και δεύτερος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία που ερευνά τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή σε συρμό του μετρό στο Λονδίνο, ανέφερε η αστυνομία.

 

Ο άνδρας, που είναι 21 ετών, συνελήφθη στο προάστιο Χάουνσλοου του δυτικού Λονδίνου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.

 

Κρατείται βάση του Τρομοκρατικού Νόμου της Βρετανίας και έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές, χθες πάντως, έξι ώρες μετά την πρώτη σύλληψη, ενός 28χρονου στο Ντέβερ, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτι στο προάστιο Sunbury-on-Thames, σε μια επιχείρηση κατά την οποία οι κάτοικοι διατάχθηκαν να εκκενώσουν τα γύρω σπίτια αμέσως.

 

Εκατοντάδες αξιωματικοί ερευνούν για να βρούν πόσα άτομα και ποια βρίσκονται πίσω από την τοποθέτηση της εμπρηστικής βόμβας στο μετρό του Λονδίνου το πρωί της Παρασκευής. Από τη βόμβα τραυματίστηκαν 30 άτομα, κανένας πάντως σοβαρά. Στο νοσοκομείο παραμένουν τρεις τραυματίες.