Αυστραλία: Γυναίκα έπεσε σε γκρεμό, από ύψος 82 μ., ποζάροντας για φωτογραφία

Αυστραλία: Γυναίκα έπεσε σε γκρεμό, από ύψος 82 μ., ποζάροντας για φωτογραφία Facebook Twitter
0

Μοιραία αποδείχθηκε η απόφαση μιας γυναίκας να βγάλει φωτογραφία στο χείλος του γκρεμού, σε εθνικό πάρκο της Αυστραλίας, καθώς έχασε τη ζωή της.

Η 38χρονη Ρόζι Λούμπα είχε επισκεφθεί το εθνικό πάρκο Grampians, στη Βικτώρια της Αυστραλίας, με τον σύζυγο και το παιδί της. Βρίσκονταν στο παρατηρητήριο Boroka, μια προεξοχή που έχει πανοραμική θέα στα βουνά και την πόλη.

Η Λούμπα, σύμφωνα με την αστυνομία, πέρασε πάνω από τις μπάρες ασφαλείας αγνοώντας τις προειδοποιητικές πινακίδες, για να ποζάρει σε βράχο για μια φωτογραφία, όταν γλίστρησε και έπεσε από ύψος 80 μέτρων, σύμφωνα με το Nine News.

Οι παριστάμενοι την άκουσαν να ουρλιάζει αλλά δεν μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Η επιχείρηση της αστυνομίας για την ανάσυρση της σορού της απαίτησε έξι ώρες.

Το συγκεκριμένο παρατηρητήριο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σημείο για φωτογραφίες. Πολλοί ποζάρουν με τα πόδια τους να κρέμονται στο κενό, ή ισορροπώντας σε ένα στενό βράχο στο χείλος του γκρεμού. Μάλιστα μόλις μισή ώρα πριν από το τραγικό συμβάν ο ξεναγός Γκράχαμ Γουντ είχε προειδοποιήσει τους πελάτες του. «Τους είπα ότι ο κόσμος περνά τις μπάρες συνεχώς. Και ότι μία από αυτές τις ημέρες κάποιος θα πέσει. Λυπάμαι που αυτό συνέβη», δήλωσε.

Με αφορμή αυτό το συμβάν, οι τοπικές αρχές υπενθύμισαν στους πολίτες ότι πρέπει να ακολουθούν τις προειδοποιητικές πινακίδες, όπως και ότι καμία φωτογραφία δεν αξίζει μια ανθρώπινη ζωή. «Δεν γίνεται να περιφράξουμε με σχοινί κάθε σημείο στη Βικτώρια. Ο κόσμος πρέπει να δείχνει υπευθυνότητα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ