ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Αυστραλία: Άνδρας δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο- Νοσηλεύεται με τραύματα σε κεφάλι, πόδι και ώμο

Κροκόδειλος επιτέθηκε σε 40χρονο- Νοσηλεύεται με τραύματα σε κεφάλι, πόδι και ώμο Facebook Twitter
Φωτ.: Pixabay
0

Επίθεση από κροκόδειλο δέχτηκε ένας άνδρας στο βόρειο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Ο ίδιος είπε ότι πάλεψε με τον κροκόδειλο βάζοντας τα δάχτυλά του στα μάτια του ερπετού. Η επίθεση σημειώθηκε στο Archer Point κοντά στο Cooktown λίγο πριν τις 13:00 σήμερα.

Η Valerie Noble, διασώστρια στην υπηρεσία ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ, είπε στο Seven News ότι ο άνδρας «Ήταν μέσα στο νερό όταν παρατήρησε έναν κροκόδειλο μήκους περίπου 4,5 μέτρων να κολυμπάει προς το μέρος του, τον οποίο προσπάθησε να αποκρούσει με το όπλο του, ανεπιτυχώς»

«Τον έχει δαγκώσει τρεις φορές και τον παρέσυρε στον πάτο» ο κροκόδειλος.

Στη συνέχεια, ο άνδρας φέρεται να κόλλησε τα δάχτυλά του στα μάτια του κροκόδειλου, καταφέρνοντας να απελευθερωθεί και να κολυμπήσει στην ακτή.

Ο άνδρας, ηλικίας 40 ετών περίπου, έφερε τραύματα στο κεφάλι, το πόδι και τον ώμο. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της βάσης του Κερνς όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM