Άνδρας πήγε στο σπίτι της Rihanna για να της κάνει πρόταση γάμου - Κλήθηκε η αστυνομία

Άνδρας πήγε στο σπίτι της Rihanna για να της κάνει πρόταση γάμου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ένας άγνωστος άνδρας πήγε στο σπίτι της ποπ σταρ Rihanna θέλοντας να της κάνει πρόταση γάμου με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία στο σημείο.

Η 35χρονη Rihanna ζει στο Λος Άντζελες με τον σύντροφό της A$AP Rocky και τον ενός έτους γιο τους. Ο άνδρας που φέρεται να παραδέχθηκε στις αρχές ότι σκόπευε να κάνει την πρόταση γάμου ταξίδεψε από τη Νότια Καρολίνα μέχρι το σπίτι στο Λος Άντζελες. 

Η ομάδα ασφαλείας του σπιτιού σύντομα εντόπισε τον ύποπτο και τον σταμάτησε από το να μπει στον ιδιωτικό χώρο. Μόλις ο άνδρας είπε τις προθέσεις του στην ομάδα ασφαλείας, οι αρμόδιοι κάλεσαν άμεσα την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του έβαλαν χειροπέδες και τον ανέκριναν στο πίσω μέρος ενός περιπολικού. Αν και διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας δεν παραβίασε κανέναν νόμο και ως εκ τούτου δεν συνελήφθη, του είπαν να φύγει από την περιοχή.

Δεν έγινε γνωστό αν η τραγουδίστρια, η οποία είναι έγκυος περιμένοντας δεύτερο παιδί, βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του περιστατικού.

Με πληροφορίες από Metro

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM