Αναζητούνται οι γυναίκες στην «οικογενειακή φωτογραφία» του G20

Αναζητούνται οι γυναίκες στην «οικογενειακή φωτογραφία» του G20 Facebook Twitter
EPA
0

H «οικογενειακή φωτογραφία» του φετινού G20 έχει ελάχιστες γυναίκες. Συγκεκριμένα μόνο δύο, την Τερέζα Μέι και την Κριστίν Λαγκάρντ. 

Η απουσία της Άνγκελα Μέρκελ, που έχασε τη φωτογράφιση εξαιτίας της βλάβης στο αεροπλάνο που καθυστέρησε την άφιξη της στο Μπουένος Άιρες, είχε σαν αποτέλεσμα να ισοφαρίστει το αρνητικό ρεκόρ. 

Ακόμα όμως και αν η Μέρκελ ήταν παρούσα, θα ήταν η χειρότερη επίδοση σε αυτό το θέμα από το 2010, ενώ θα υπήρχαν μόνο δύο αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, δηλαδή η Μέρκελ και η Μέι. 

Το G20 διεξάγεται από το 2008 σε ετήσια βάση. Οι περισσότερες γυναίκες στην οικογενειακή φωτογραφία υπήρχαν το 2012 και το 2013, συγκεκριμένα 5.

Πέρυσι υπήρχαν τέσσερις γυναίκες, η Μέρκελ, η Μέι, η Λαγκάρντ και η πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Έρνα Σόλμπεργκ.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM
Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Τουλάχιστον 10 οι διαγνώσεις μέχρι στιγμής - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν δύο οικογένειες, ανεξάρτητα μεταξύ τους, επικοινώνησαν με τις κλινικές γονιμότητας αφού τα παιδιά τους διαγνώστηκαν με καρκίνο
LIFO NEWSROOM
Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ