Amy Winehouse: Για πρώτη φορά σε βινύλιο η εμβληματική της εμφάνιση στο Glastonbury το 2007

Amy Winehouse: Για πρώτη φορά σε βινύλιο η εμβληματική της εμφάνιση στο Glastonbury το 2007 Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Image
0

Η εμβληματική εμφάνιση της Amy Winehouse στο Glastonbury Festival το 2007 κυκλοφορεί σε βινύλιο για πρώτη φορά.


Η κυκλοφορία του βινυλίου «Live at Glastonbury 2007» θα σηματοδοτήσει τη 15η επέτειο από τη θρυλική ερμηνεία της στη σκηνή της Pyramid, στην δεύτερη παρουσία της στο Glastonbury.

Τότε είχε ερμηνεύσει τις διαχρονικές της επιτυχίες της όπως τα «Rehab», «You Know I'm No Good», «Tears Dry On Their Own» και «Valerie».

Μαζί με το βινίλιο θα υπάρχουν και οι αναμνήσεις από το σόου της συνδιοργανώτριας του Glastonbury, Emily Eavis, η οποία ανέφερε σε δήλωσή της πως «Η Amy Winehouse ήταν μια οπαδός του Glastonbury. Ή ερχόταν και έπαιζε ή, όταν δεν δούλευε, ερχόταν και το παρακολουθούσε, έκανε κάμπινγκ. Έπαιξε στη ζέστη και δυνατή βροχή και υπήρχαν τόσες πολλές μαγικές στιγμές στις εμφανίσεις της».

Το βινύλιο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου μέσω της Universal Music. Η εμφάνισή της θα κυκλοφορήσει σε  2 LP ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προπαραγγελίας.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM