Amy Winehouse: Για πρώτη φορά σε βινύλιο η εμβληματική της εμφάνιση στο Glastonbury το 2007

Amy Winehouse: Για πρώτη φορά σε βινύλιο η εμβληματική της εμφάνιση στο Glastonbury το 2007 Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Image
0

Η εμβληματική εμφάνιση της Amy Winehouse στο Glastonbury Festival το 2007 κυκλοφορεί σε βινύλιο για πρώτη φορά.


Η κυκλοφορία του βινυλίου «Live at Glastonbury 2007» θα σηματοδοτήσει τη 15η επέτειο από τη θρυλική ερμηνεία της στη σκηνή της Pyramid, στην δεύτερη παρουσία της στο Glastonbury.

Τότε είχε ερμηνεύσει τις διαχρονικές της επιτυχίες της όπως τα «Rehab», «You Know I'm No Good», «Tears Dry On Their Own» και «Valerie».

Μαζί με το βινίλιο θα υπάρχουν και οι αναμνήσεις από το σόου της συνδιοργανώτριας του Glastonbury, Emily Eavis, η οποία ανέφερε σε δήλωσή της πως «Η Amy Winehouse ήταν μια οπαδός του Glastonbury. Ή ερχόταν και έπαιζε ή, όταν δεν δούλευε, ερχόταν και το παρακολουθούσε, έκανε κάμπινγκ. Έπαιξε στη ζέστη και δυνατή βροχή και υπήρχαν τόσες πολλές μαγικές στιγμές στις εμφανίσεις της».

Το βινύλιο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου μέσω της Universal Music. Η εμφάνισή της θα κυκλοφορήσει σε  2 LP ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προπαραγγελίας.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM