Amy Winehouse: Για πρώτη φορά σε βινύλιο η εμβληματική της εμφάνιση στο Glastonbury το 2007

Amy Winehouse: Για πρώτη φορά σε βινύλιο η εμβληματική της εμφάνιση στο Glastonbury το 2007 Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Image
0

Η εμβληματική εμφάνιση της Amy Winehouse στο Glastonbury Festival το 2007 κυκλοφορεί σε βινύλιο για πρώτη φορά.


Η κυκλοφορία του βινυλίου «Live at Glastonbury 2007» θα σηματοδοτήσει τη 15η επέτειο από τη θρυλική ερμηνεία της στη σκηνή της Pyramid, στην δεύτερη παρουσία της στο Glastonbury.

Τότε είχε ερμηνεύσει τις διαχρονικές της επιτυχίες της όπως τα «Rehab», «You Know I'm No Good», «Tears Dry On Their Own» και «Valerie».

Μαζί με το βινίλιο θα υπάρχουν και οι αναμνήσεις από το σόου της συνδιοργανώτριας του Glastonbury, Emily Eavis, η οποία ανέφερε σε δήλωσή της πως «Η Amy Winehouse ήταν μια οπαδός του Glastonbury. Ή ερχόταν και έπαιζε ή, όταν δεν δούλευε, ερχόταν και το παρακολουθούσε, έκανε κάμπινγκ. Έπαιξε στη ζέστη και δυνατή βροχή και υπήρχαν τόσες πολλές μαγικές στιγμές στις εμφανίσεις της».

Το βινύλιο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου μέσω της Universal Music. Η εμφάνισή της θα κυκλοφορήσει σε  2 LP ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προπαραγγελίας.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM