Άλλαξε στίχος σε τραγούδι του Μπρους Σπρίνγκστιν 46 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Άλλαξε στίχος σε τραγούδι του Μπρους Σπρίνγκστιν μετά από 46 χρόνια Facebook Twitter
EPA
0

Ένας στίχος στην πρώτη φράση του «Thunder Road» του Μπρους Σπρίνγκστιν άλλαξε 46 χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ.

Το κομμάτι, το οποίο είναι το πρώτο τραγούδι στο θρυλικό άλμπουμ του 1975, «Born To Run», έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης με επίκεντρο τη λέξη «waves».

Στην επίσημη κυκλοφορία του κομματιού, συμπεριλαμβανομένου του βινυλίου του 1975 και μια έκδοση στο επίσημο σάιτ του Σπρίνγκστιν που δημοσιεύτηκε το 2021, υπάρχει ο στίχος «The screen door slams, Mary’s dress waves.»

Τις τελευταίες εβδομάδες όμως, στο ίντερνετ ξεκίνησε μία συζήτηση με πολλούς να θεωρούν ότι το φόρεμα της Mary στην πραγματικότητα «ταλαντεύεται» (sways) και δεν «κυματίζει» (waves).

Το περιοδικό  The New Yorker επικοινώνησε με τον επί χρόνια ατζέντη του Σπρίνγκστιν και συμπαραγωγό του «Born To Run», Jon Landau για να διευθετήσει το ζήτημα.

«Η λέξη είναι «sways»» είπε ο Landau, προσθέτοντας ότι «τυχόν τυπογραφικά λάθη στο επίσημο υλικό του Μπρους θα διορθωθούν».

Το Variety, ανέφερε ότι οι επίσημοι στίχοι του «Thunder Road» στον σάιτ έχουν αλλάξει ήδη και μετά από 46 ολόκληρα χρόνια το «waves» έγινε «sways».

Μιλώντας στο BBC Radio 2 αυτή την εβδομάδα, ο Σπρίνγκστιν δεν αναφέρθηκε στο θέμα αλλά είπε ότι ελπίζει να ξαναρχίσει τις περιοδείες το 2022.

«Θα περιοδεύσουμε τον επόμενο χρόνο αν όλα πάνε καλά», είπε.

Με πληροοφoρίες του NME/RollingStone

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Instagram: Ο CEO βάζει τέλος στην τηλεργασία για λόγους δημιουργικότητας και συνεργασίας

Διεθνή / Instagram: Ο CEO Άνταμ Μοσέρι βάζει τέλος στην τηλεργασία των υπαλλήλων

Ο Μοσέρι υποστήριξε ότι η επιστροφή στο γραφείο και οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας θα βοηθήσουν την εταιρεία να γίνει πιο ευέλικτη και αποτελεσματική, ενόψει αυτού που χαρακτήρισε ως μια δύσκολη χρονιά.
LIFO NEWSROOM
«Καμιά λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Διεθνή / «Καμία λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Ο Στιβ Γουίτκοφ, συνοδευόμενος από τον Τζάρεντ Κούσνερ, συζητούσε επί σχεδόν πέντε ώρες στο Κρεμλίνο με τον ρώσο ηγέτη σχετικά με το σχέδιο της Ουάσιγκτον που σκοπός του ειναι να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM
Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM