Αγωγή Χριστόφια κατά του ΡΙΚ που τον είπε «αχάπαρο»

Αγωγή Χριστόφια κατά του ΡΙΚ που τον είπε «αχάπαρο» Facebook Twitter
3

Αγωγή εναντίον του ΡΙΚ και του διευθυντή του Γιάννη Καρεκλά κατέθεσε ο Δημήτρης Χριστόφιας, αξιώνοντας αποζημιώσεις , ύψους από 100 χιλιάδες μέχρι και 500, για «προφορική δυσφήμηση, λίβελο και επιζήμιο ψευδολογία».

Σύμφωνα με το έγγραφο της αγωγής όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της εκπομπής «ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 2013», στις 14 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα Sigmalive, παρόλο που στο κείμενο της αγωγής δεν γίνεται εκτενής αναφορά στο τι λέχθηκε στον «αέρα» γύρω από το πρόσωπο του τέως Προέδρου, εντούτοις πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενόχληση του κ. Χριστόφια προήλθε για τον χαρακτηρισμό «αχάπαρος» που ακούστηκε, μεταξύ άλλων χαρακτηρισμών.

Αχάπαρος, σημαίνει στην κυπριακή διάλεκτο «απληροφόρητος».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Λίβανος: Τρεις δημοσιογράφοι νεκροί από ισραηλινό πλήγμα – Αντιδράσεις για «παραβίαση του διεθνούς δικαίου»

Ο ισραηλινός στρατός ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι στόχος ήταν ένας από τους δημοσιογράφους, τον οποίο χαρακτήρισε μέλος μονάδας πληροφοριών της Χεζμπολάχ.
THE LIFO TEAM
ΠΑΡΙΣΙ ΓΑΛΛΙΑ BANK OF AMERICA

Διεθνή /  Αποτράπηκε βομβιστική επίθεση σε Αμερικανική τράπεζα στο Παρίσι — Έρευνα από την Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να ετοιμαζόταν να πυροδοτήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας
THE LIFO TEAM
CLAVICULAR ΗΠΑ STREAMER INFLUENCER

Διεθνή / Συνελήφθη ο αμφιλεγόμενος streamer «Clavicular» για καβγά που φέρεται να οργάνωσε

Οι αρχές κατηγορούν τον streamer ότι υποκίνησε συμπλοκή μεταξύ δύο γυναικών και δημοσίευσε το βίντεο, ενώ εξετάζεται ξεχωριστά η συμμετοχή του σε περιστατικό πυροβολισμού αλιγάτορα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια