Συρία: 13 νεκροί από ρίψη βαρελιών με εκρηκτικά

Συρία: 13 νεκροί από ρίψη βαρελιών με εκρηκτικά Facebook Twitter
1

Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στην πόλη Χούλα της Συρίας, όταν ελικόπτερα του κυβερνητικού στρατού έριξαν βαρέλια γεμάτα με εκρηκτικά. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μεταξύ των νεκρών είναι και δύο παιδιά.

Η οργάνωση ανέφερε ότι έγιναν και άλλες τέτοιες επιθέσεις σήμερα στις επαρχίες Χομς και Ιντλίμπ, χωρίς όμως να είναι σε θέση ακόμη να δώσει έναν απολογισμό.

Ο κυβερνητικός στρατός ρίχνει τακτικά βαρέλια γεμάτα με εκρηκτικά εναντίον των περιοχών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ανταρτών, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές αλλά και πολλά θύματα μεταξύ των αμάχων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΙΣΡΑΗΛ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ

Διεθνή / Το Ισραήλ κατεδαφίζει εγκατάσταση υπηρεσίας του ΟΗΕ για Παλαιστίνιους πρόσφυγες στην Ιερουσαλήμ

Η κίνηση εντάσσεται στη συνεχιζόμενη σύγκρουση του Ισραήλ με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, την οποία η ισραηλινή κυβέρνηση κατηγορεί για διασυνδέσεις με τη Χαμάς.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια