Συρία: 13 νεκροί από ρίψη βαρελιών με εκρηκτικά

Συρία: 13 νεκροί από ρίψη βαρελιών με εκρηκτικά Facebook Twitter
1

Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στην πόλη Χούλα της Συρίας, όταν ελικόπτερα του κυβερνητικού στρατού έριξαν βαρέλια γεμάτα με εκρηκτικά. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μεταξύ των νεκρών είναι και δύο παιδιά.

Η οργάνωση ανέφερε ότι έγιναν και άλλες τέτοιες επιθέσεις σήμερα στις επαρχίες Χομς και Ιντλίμπ, χωρίς όμως να είναι σε θέση ακόμη να δώσει έναν απολογισμό.

Ο κυβερνητικός στρατός ρίχνει τακτικά βαρέλια γεμάτα με εκρηκτικά εναντίον των περιοχών που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ανταρτών, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές αλλά και πολλά θύματα μεταξύ των αμάχων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια