Τα κουνούπια είναι μια πολύ παλιά ιστορία

Τα κουνούπια είναι μια πολύ παλιά ιστορία Facebook Twitter
0

Επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά, στο βόρειο τμήμα της Μοντάνα το απολίθωμα ενός κουνουπιού, το οποίο υπολογίζεται ότι είναι 46 εκατομμυρίων ετών.

Μάλιστα το κουνούπι αυτό φέρει ακόμη στην κοιλιακή χώρα και το τελευταίο «γεύμα» του, αίμα που είχε πιει πριν γίνει απολίθωμα.

Στην πραγματικότητα η ανακάλυψη του απολιθωμένου κουνουπιού έγινε πριν από 30 χρόνια από έναν φοιτητή γεωλογίας, ο οποίος όμως κράτησε το απολίθωμα μαζί με άλλα στο υπόγειο του σπιτιού του και αποφάσισε μόλις τώρα να δωρίσει τα πολύτιμα λάφυρα του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Ουάσινγκτον.

Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη διαπιστώσει από ποιο ζώο προέρχεται το αίμα που βρέθηκε στην κοιλιά του, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι το κουνούπι δεν είναι αρκετά μεγάλο ώστε να γευμάτιζε τσιμπώντας το δέρμα ενός δεινόσαυρου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM