Τα κουνούπια είναι μια πολύ παλιά ιστορία

Τα κουνούπια είναι μια πολύ παλιά ιστορία Facebook Twitter
0

Επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά, στο βόρειο τμήμα της Μοντάνα το απολίθωμα ενός κουνουπιού, το οποίο υπολογίζεται ότι είναι 46 εκατομμυρίων ετών.

Μάλιστα το κουνούπι αυτό φέρει ακόμη στην κοιλιακή χώρα και το τελευταίο «γεύμα» του, αίμα που είχε πιει πριν γίνει απολίθωμα.

Στην πραγματικότητα η ανακάλυψη του απολιθωμένου κουνουπιού έγινε πριν από 30 χρόνια από έναν φοιτητή γεωλογίας, ο οποίος όμως κράτησε το απολίθωμα μαζί με άλλα στο υπόγειο του σπιτιού του και αποφάσισε μόλις τώρα να δωρίσει τα πολύτιμα λάφυρα του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Ουάσινγκτον.

Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη διαπιστώσει από ποιο ζώο προέρχεται το αίμα που βρέθηκε στην κοιλιά του, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι το κουνούπι δεν είναι αρκετά μεγάλο ώστε να γευμάτιζε τσιμπώντας το δέρμα ενός δεινόσαυρου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM