Ο Μπέρνι Σάντερς γελά με τα meme για τα γάντια του και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό

Ο Μπέρνι Σάντερς γελά με τα meme για τα γάντια του και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό Facebook Twitter
EPA
0

Ο Μπέρνι Σάντερς όχι μόνο γελά με τα meme για την εμφάνισή του στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, αλλά επιδιώκει με αυτά να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο γερουσιαστής, καθισμένος σε μια καρέκλα, φορώντας μπουφάν και με σταυρωμένα τα χέρια του στα οποία φορούσε τα διάσημα πλέον γάντια του, έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία του προέδρου. Τα social media κατακλύστηκαν με meme που ενέπνευσε αυτή η εμφάνιση.

Ο Σάντερς βρέθηκε «πρωταγωνιστής» σε ταινίες, να αγγίζει το χέρι του Θεού στην Καπέλα Σιξτίνα ή ακόμη και να συμμετέχει στη Διάσκεψη της Γιάλτας σε αυτά τα memes. Μέχρι και στην Επίδαυρο «βρέθηκε» περιμένοντας να... ανοίξουν τα θέατρα.


Όταν ρωτήθηκε από το CΝΝ αν διασκεδάζει όσο και ο υπόλοιπος κόσμος με αυτά τα memes απάντησε ότι χαίρεται γιατί αυτή η εικόνα μπορεί να βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα για Αμερικανούς που το έχουν ανάγκη.

«Όχι μόνο διασκεδάζουμε αλλά αυτό που κάνουμε εδώ στο Βερμόντ είναι ότι θα πουλάμε σε όλη τη χώρα φούτερ και μπλουζάκια και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, ελπίζω γύρω στα δύο εκατομμύρια δολάρια, θα πάνε σε προγράμματα όπως το Meals on Wheels που παρέχουν φαγητό σε ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα», είπε και πρόσθεσε: «Επομένως, φαίνεται ότι είναι κάτι καλό, όχι μόνο κάτι αστείο».

Τα μπλουζάκια με την εικόνα του Σάντερς από την ορκωμοσία πωλούνται από το κατάστημα της καμπάνιας του γερουσιαστή και- σύμφωνα με την ιστοσελίδα- έχει εξαντληθεί λόγω της τεράστιας ζήτησης.

Τα διάσημα πλέον γάντια του τα έκανε δώρο μια δασκάλα, η Τζεν Έλις, το 2016. Η ίδια δήλωσε ότι τα έφτιαξε από ένα παλιό πουλόβερ και ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Μέσα σε λίγες ώρες η δασκάλα δέχθηκε περίπου 6.000 email, για τα γάντια της. Όμως, πλέον δεν έχει γάντια για να πουλήσει, δήλωσε. «Ειλικρινά, δεν το κάνω αυτό πλέον. Κολακεύομαι που τα θέλουν, αλλά υπάρχουν πολλοί που τα πουλάνε στο Etsy, οπότε ελπίζω ότι ο κόσμος θα έχει δουλειά», δήλωσε και πρόσθεσε ότι είναι δασκάλα και μητέρα, οπότε πλέον δεν προλαβαίνει να φτιάχνει γάντια. Εξάλλου, τόνισε δεν θα υπήρχε τρόπος να μπορέσει να φτιάξει 6.000 ζευγάρια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλή εκλογές Τραμπ

Διεθνή / Εκλογές στη Χιλή: Ο «Χιλιανός Τραμπ» προηγείται ενόψει δεύτερου γύρου

Γιος πρώην μέλους του ναζιστικού κόμματος και δηλωμένος θαυμαστής του δικτάτορα Αουγκούστο Πινοτσέτ, ο Καστ είναι γνωστός για τις θέσεις του κατά των αμβλώσεων και του γάμου ομοφύλων
THE LIFO TEAM
«Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Διεθνή / «Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια, γεγονός που καθιστά τη μεταπολεμική φάση ένα εξαιρετικά ελκυστικό πεδίο για ορισμένες εταιρείες
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Διεθνή / Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Η απόφαση αντανακλά, σύμφωνα με αναλυτές, τη σταδιακή συρρίκνωση των πολιτικών ελευθεριών που είχαν υποσχεθεί στο Χονγκ Κονγκ κατά την επιστροφή του στην κινεζική κυριαρχία το 1997
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Απογοητευμένη η οικογένεια της Τζιουφρέ – Οι Αρχές δεν ερευνούν τους ισχυρισμούς εναντίον του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Απογοητευμένη η οικογένεια της Τζιουφρέ – Οι Αρχές δεν ερευνούν τους ισχυρισμούς εναντίον του

Οι συγγενείς της Βιρτζίνια Τζιούφρε δηλώνουν έκπληκτοι που οι βρετανικές Αρχές προχώρησαν σε αυτή την απόφαση λίγο πριν τη δημοσιοποίηση των αρχείων Έπσταϊν
THE LIFO TEAM