Λονδίνο: Εργοστάσιο κάνναβης στο Σίτι - Εκατοντάδες δενδρύλλια κοντά στην Τράπεζα της Αγγλίας

Λονδίνο: Εργοστάσιο κάνναβης στο Σίτι - Εκατοντάδες δενδρύλλια κοντά στην Τράπεζα της Αγγλίας Facebook Twitter
EPA
0

Την πρώτη καλλιέργεια κάνναβης ανακάλυψαν οι αρχές στην ιστορική οικονομική συνοικία του Λονδίνου, όπου τα συγκροτήματα με τα γραφεία έχουν αδειάσει λόγω του lockdown για τον περιορισμό της Covid-19, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τη βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως 826 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν σε ένα κτίριο κοντά στην Τράπεζα της Αγγλίας. Η αστυνομία ανέφερε πως υπήρξαν πληροφορίες για «έντονη οσμή κάνναβης», η οποία οδήγησε και στην έφοδο. «Είναι το πρώτο εργοστάσιο κάνναβης στο Σίτι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στήθηκε λόγω του γεγονότος ότι κυκλοφορούν λιγότεροι άνθρωποι έξω και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι οποίοι ενδεχομένως θα παρατηρούσαν οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα», σημειώνει η αστυνομία σε μια ανακοίνωση.

Το Σίτι του Λονδίνου, όπου εδρεύουν η μεγαλύτερη παγκοσμίως εμπορική ασφαλιστική αγορά, τράπεζες και fund, έχει ερημώσει σε μεγάλο βαθμό από τον Μάρτιο, καθώς από τους περισσότερους εργαζόμενους ζητήθηκε να απασχολούνται με τηλεργασία. Κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης σήμερα, ο κυβερνήτης της Τράπεζας της Αγγλίας Άντριου Μπέιλι είπε ότι ο κόσμος πιθανόν θα κάνει αστεία σχετικά με το τι έκανε το προσωπικό της τράπεζας.

 

«Θα αποτελέσουμε τώρα αντικείμενο ατέλειωτων αστείων σχετικά με "τώρα γνωρίζουμε τι έκανε η Τράπεζα της Αγγλίας"», είπε. «Είμαι βέβαιος πως θα υπάρξουν πολλά άλλα αστεία. Είναι πολύ ήσυχα γύρω από την Τράπεζα της Αγγλίας, πρέπει να το πω αυτό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ