ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Βίντεο: Σόου με πυροτεχνήματα και μεγάλους σταρ μετά την ορκωμοσία Μπάιντεν

Βίντεο: Σόου με πυροτεχνήματα και μεγάλους σταρ μετά την ορκωμοσία Μπάιντεν Facebook Twitter
Πηγή φωτό Getty Images
0

Με μία συναυλία, στην οποία μετείχαν πολλοί σταρ, και ένα σόου πυροτεχνημάτων έκλεισαν οι εκδηλώσεις για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Παρουσιαστής του σόου- που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, καθώς λόγω πανδημίας οι Αμερικανοί δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή- ήταν ο Τομ Χανκς. «Τις τελευταίες εβδομάδες και τα τελευταία χρόνια γίναμε μάρτυρες έντονης διάσπασης και ανησυχητικής έχθρας στη χώρα μας. Αλλά απόψε συλλογιζόμαστε τις ΗΠΑ. Τη Δημοκρατία μας, την ακεραιότητα του συντάγματός μας, τις ελπίδες και τα όνειρα που μοιραζόμαστε», είπε ο ηθοποιός.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ήταν ο πρώτος που εμφανίστηκε, τραγουδώντας το «Land Of Hope and Dreams», στα σκαλιά του μνημείου Λίνκολν στην Ουάσινγκτον.

 

Το θέμα του σόου ήταν η ενότητα, ενώ απέτισε φόρο τιμής στους εργαζόμενους της «πρώτης γραμμής», που σήκωσαν το βάρος της πανδημίας του κορωνοϊού και επικεντρώθηκε στα νέα ξεκινήματα, με τραγούδια που οι στίχοι τους έδιναν έμφαση στην αισιοδοξία και την ελπίδα.

Ο Τζον Λέτζεντ ερμήνευσε το «Feeling Good» της Νίνα Σιμόν, ενώ η Ντέμι Λοβάτο τραγούδησε το «Lovely Day» του Μπιλ Γουίδερς, συνοδευόμενη από γιατρούς και νοσηλευτές.

 


Οι Foo Fighters αφιέρωσαν το «Times Like These» στους εκπαιδευτικούς που αντιμετώπισαν «προκλήσεις άνευ προηγουμένου με αφοσίωση και δημιουργικότητα», ενώ ο τσελίστας Yo-Yo Ma έπαιξε τον χριστιανικό ύμνο «Amazing Grace» για εκείνους που βρήκαν «νέους τρόπους τρόπους για να χαμογελάμε ο ένας στον άλλο» κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Στο σόου, που περιελάμβανε live και βιντεοσκοπημένες εμφανίσεις, τραγούδησαν μεταξύ άλλων επίσης ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο Τζον Μπον Τζόβι, ο οποίος ερμήνευσε από τη Φλόριντα το «Here Comes the Sun» των Beatles.

 
 

Στο σόου προβλήθηκε και βίντεο στο οποίο ο Μπρέιντεν Χάρινγκτον διάβασε ένα απόσπασμα της ομιλίας του Τζον Κένεντι μετά την ορκωμοσία του. Πρόκειται για το 13χρονο αγόρι που είχε καθηλώσει το ακροατήριο στο συνέδριο των Δημοκρατικών, περιγράφοντας πώς η γνωριμία του με τον Τζο Μπάιντεν τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τον τραυλισμό.


Η συναυλία έκλεισε με την Κέιτι Πέρι που ερμήνευσε το τραγούδι της «Firework», μπροστά από το μνημείο Λίνκολν, ενώ η οικογένεια Μπάιντεν παρακολουθούσε από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου και το σόου των πυροτεχνημάτων φώτιζε τον ουρανό της Ουάσινγκτον.

 
Διεθνή
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σχέδιο για τη Γάζα εξελίσσεται καλύτερα από το αναμενόμενο, δηλώνει ο Τζέι Ντι Βανς

Διεθνή / Το σχέδιο για τη Γάζα εξελίσσεται καλύτερα από το αναμενόμενο, δηλώνει ο Τζέι Ντι Βανς

«Κάθε φορά που υπάρχει βίαιη ενέργεια, λέγεται "είναι το τέλος της εκεχειρίας, αλλά δεν είναι το τέλος, είναι αυτό που πρέπει να συμβεί όταν έχετε ανθρώπους που μισούν ο ένας τον άλλο», δήλωσε
LIFO NEWSROOM
Για ποιον λόγο «μπήκε στον πάγο» η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν;

Διεθνή / Για ποιον λόγο «μπήκε στον πάγο» η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν;

Ο Τραμπ είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι αυτός και ο Πούτιν θα συναντιούνταν σύντομα στην Ουγγαρία. Επιπλέον, αναβλήθηκε και η συνάντηση Ρούμπιο-Λαβρόφ που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη
LIFO NEWSROOM
Σαναέ Τακαΐτσι: Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιαπωνίας δηλώνει

Διεθνή / Σαναέ Τακαΐτσι: Από μηχανόβια και ντράμερ στην κορυφή της ανδροκρατούμενης πολιτικής σκηνής της Ιαπωνίας

Η ίδια δηλώνει εργασιομανής, θαυμάστρια της Θάτσερ και αποφεύγει να μιλά για ζητήματα ισότητας φύλου - Ποια είναι η πρώτη πρωθυπουργός της Ιαπωνίας;
LIFO NEWSROOM
«Ο κόρες μου είναι μικρότερες από εσένα»: Τι αποκαλύπτει η Βιρτζίνια Τζουφρέ για τον πρίγκιπα Άντριου στο βιβλίο

Διεθνή / «Ο κόρες μου είναι μικρότερες από εσένα»: Τι αποκαλύπτει η Βιρτζίνια Τζουφρέ για τον πρίγκιπα Άντριου στο βιβλίο

Η κυκλοφορία του έρχεται την ώρα που ο πρίγκιπας Άντριου δήλωσε ότι παραιτείται από τους τίτλους και τις τιμές του λόγω των απανωτών σκανδάλων στα οποία έχει εμπλακεί το όνομά του
LIFO NEWSROOM