Γυναίκα κατηγόρησε ψευδώς τον γιο του μαύρου καλλιτέχνη Keyon Harrold για κλοπή iPhone - «Ρατσισμός»

Γυναίκα κατηγόρησε ψευδώς τον γιο του μαύρου καλλιτέχνη Keyon Harrold για κλοπή iPhone - «Ρατσισμός» Facebook Twitter
Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός της τζαζ, Keyon Harrold
0

Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός της τζαζ, Keyon Harrold, δημοσίευσε ένα βίντεο την Κυριακή, στο οποίο μια άγνωστη γυναίκα κατηγορεί ψευδώς τον διάσημο καλλιτέχνη και τον έφηβο γιο του σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης για κλοπή του κινητού τηλεφώνου της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο μουσικός, η επίθεση αυτή είχε ρατσιστικό χαρακτήρα. «Λυπάμαι που πρέπει να το δημοσιεύσω», έγραψε ο Harrold, στη λεζάντα του βίντεο.

«Συνήθως προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα θετικά, αλλά τίποτα σε αυτό το βίντεο δεν είναι θετικό. Η κυρία σε αυτό το βίντεο επιτέθηκε στον 14χρονο γιο μου και σε εμένα καθώς κατεβαίναμε από το δωμάτιό μας στο Arlo Soho για να πάρουμε πρωινό. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι «έχασε» το iPhone της, και προφανώς, ο γιος μου με μαγικό τρόπο το απέκτησε, κάτι που είναι εντελώς γελοίο».

Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα που φορά μάσκα και κινείται πίσω από τον διευθυντή του ξενοδοχείου να επιτίθεται φραστικά στον Harrold και τον γιο του, τον Keyon Junior. Ο διευθυντής ζητά από το αγόρι να δείξει στη γυναίκα το κινητό από την τσέπη του. Όπως υποστηρίζει ο Harrold, η εν λόγω κυρία που ήταν επισκέπτης του ξενοδοχείου, ενώ η ίδια είπε ότι έκανε check out στις 23 Δεκεμβρίου, ήρθε απέξω.

Ο Harrold ανέφερε ότι τελικά το τηλέφωνο της γυναίκας επεστράφη από έναν οδηγό της Uber. «Καμία συγγνώμη από αυτήν την γυναίκα μετά από αυτήν την τραυματική κατάσταση για τον γιο μου, όχι για μένα», έγραψε ο καλλιτέχνης. «Καμία συγγνώμη από το ξενοδοχείο. Αυτά τα ***** συμβαίνουν συνέχεια. Πρέπει να σταματήσει !!! Αν κάποιος αναγνωρίζει αυτό το άτομο, ας στείλει μήνυμα» καταλήγει ο Harrold.

Το ξενοδοχείο ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια Harrold εκ των υστέρων με μια σύντομη ανακοίνωση «Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι για το πρόσφατο περιστατικό αβάσιμης κατηγορίας, προκατάληψης και επίθεσης εναντίον ενός αθώου επισκέπτη του ξενοδοχείου Arlo».

Ωστόσο, ο καλλιτέχνης εξέφρασε την άποψη ότι το ξενοδοχείο καθυστέρησε να προχωρήσει σε ανακοίνωση και καταδίκη του περιστατικού.

Τελικά όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια Harrold υπέβαλε μήνυση για το περιστατικό στην αστυνομία και το τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε στους Times ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ