Marvel: Οι νοσηλευτές έγιναν υπερήρωες σε κόμικ

Marvel: Οι νοσηλευτές έγιναν υπερήρωες σε κόμικ Facebook Twitter
Η marvel έκανε τους νοσηλευτές υπερήρωες σε κόμικ (marvel)
0

H Marvel Comics και το Allegheny Health Network (AHN) συνεργάστηκαν για να τιμήσουν τους ήρωες της υγειονομικής περίθαλψης σε ένα νέο κόμικ, την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε μια χρονιά όπου η πανδημία του κορωνοϊού έχει επισκιάσει τα πάντα, οι υπερήρωες άλλαξαν. Οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη πήραν τη θέση τους ως υπερήρωες πραγματικής ζωής, διακινδυνεύοντας τη δική τους υγεία κάθε μέρα για να σώσουν τη ζωή άλλων.

Το κόμικ True Nurse Stories επικεντρώνεται στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες και τον ηρωισμό τους. Κάθε χαρακτήρας και ιστορία προέρχεται από τις εμπειρίες πραγματικών ανθρώπων, από τα 13 νοσοκομεία του AHN στη Δυτική Πενσιλβάνια.

«Καθ 'όλη τη διάρκεια της πανδημίας, αισθανόμαστε δέος για το θάρρος και την επινοητικότητα των νοσοκόμων μας, οι οποίοι θέτουν τη δική τους υγεία σε κίνδυνο για να φροντίσουν αυτούς τους ευάλωτους ασθενείς», δήλωσε η Claire Zangerle, διευθύνουσα σύμβουλος της AHN.

Ο Jessi Showalter, ο οποίος εργάζεται στο Νοσοκομείο West Penn, είναι ένας από τους οκτώ νοσηλευτές που εμφανίζονται στα κόμικς, σύμφωνα με το KDKA.

«Σκέφτομαι ότι "γιατί εγώ; Δεν είμαι κάτι ιδιαίτερο" Απλώς έρχομαι εδώ και κάνω αυτό που αγαπώ κάθε μέρα και προσπαθώ να βοηθήσω τους ασθενείς μου. Αν αυτό με κάνει ήρωα, μετά υποθέτω ότι ναι με κάνει ήρωα», δήλωσε ο στην KDKA.

Η δημιουργία του κόμικ ήταν η απόλυτη έκπληξη για τους νοσηλευτές. «Είμαστε τόσο περήφανοι γι 'αυτούς και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζουν πόσο εκτιμούμε την εξαιρετική δουλειά τους. Ελπίζουμε ότι όταν βλέπουν τους εαυτούς τους ως πραγματικούς σούπερ ήρωες της Marvel Comics, μπορούν να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να κοιτάξουν πίσω με υπερηφάνεια την εξαιρετική δουλειά τους και τη συμπόνοια που έδειξαν σε μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για τις κοινότητές μας», πρόσθεσε η Zangerle.

Το σάιτ του AHN παρουσίασε ένα βίντεο με το νοσηλευτικό προσωπικό που εμφανίζεται στα κόμικς.

«Στη Marvel, λέμε καθημερινά ιστορίες για ήρωες. Αλλά αυτή η ιστορία είναι ξεχωριστή. Αφηγείται μια ιστορία για τους καθημερινούς ήρωές μας - οι νοσηλευτές και οι επαγγελματίες υγείας που εργάζονται ακούραστα και θαρραλέα για να σώσουν ζωές», δήλωσε ο Dan Buckley, πρόεδρος της Marvel .

«Μαζί με το AHN, έχουμε την τιμή να λέμε αυτές τις ιστορίες, τις οποίες αφιερώνουμε στους πραγματικούς ήρωες που σώζουν τον κόσμο».

Με πληροφορίες του CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM