Φάρσα στον Τζαστίν Τριντό - Πίστεψε πως μιλούσε με την Γκρέτα Τούνμπεργκ

Φάρσα στον Τζαστίν Τριντό - Πίστεψε πως μιλούσε με την Γκρέτα Τούνμπεργκ Facebook Twitter
0

Οι Ρώσοι κωμικοί Vovan και Lexus «χτύπησαν» ξανά, αυτή τη φορά με φάρσα στον Καναδό πρωθυπουργό Τζαστίν Τριντό ο οποίος πίστεψε πως μιλούσε στο τηλέφωνο με την ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Ο Vladimir Kuznetsov και ο Alexey Stolyarov, που είναι γνωστοί ως Vovan και Lexus, δημοσιοποίησαν μια ηχογράφηση της τηλεφωνικής κλήσης αυτήν την εβδομάδα, στην οποία ακούγονται να συμβουλεύουν τον Tριντό για την παγκόσμια πολιτική σκηνή και στη συνέχεια ζητούν μια ευκαιρία να γνωρίσουν χαρακτήρες από την σειρά South Park.

Κατά τη διάρκεια της 10λεπτης κλήσης, ένα τρίτο άτομο - που υποδύεται την έφηβη ακτιβίστρια  για το κλίμα - λέει στον Tριντό ότι ανησυχεί για μια «αυξανόμενη διεθνή κρίση και τον παγκόσμιο πόλεμο».


«Οδηγεί ήδη σε καταστροφή», λέει η fake Γκρέτα. «Είναι πολύ τρομακτικό», συνεχίζει και ο καναδός πρωθυπουργός απαντά «Ναι, πράγματι». Η κλήση έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, λίγες μέρες μετά την κατάρριψη ενός επιβατικού αεροσκάφους από την ιρανική κυβέρνηση, μια τραγωδία με θύματα 176 επιβάτες.

«Είστε ενήλικες αλλά συμπεριφέρεστε σαν παιδιά», λέει η υποτιθέμενη Γκρέτα  «Μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου υπάρχει χώρος για όλους. Για λευκούς και για μαύρους, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, Τραμπ και Πούτιν, για σένα και μένα. Για τον Μπόρις Τζόνσον. Για τον Κόρμπιν. Για τον Terrance και τον Phillip, που είναι επίσης γνωστοί στη χώρα σας». Τα δύο τελευταία ονόματα αναφέρονται σε χαρακτήρες από την εκπομπή South Park.

«Αυτή είναι ακριβώς η σωστή προοπτική», απαντά ο Τριντό. Αφού εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η επίσκεψη της Τούνμπεργκ το 2019 στο Μόντρεαλ ενόψει των ομοσπονδιακών εκλογών της χώρας «βοήθησε στον καθορισμό» του αποτελέσματος από την άποψη της κλιματικής αλλαγής, ο ακτιβίστρια τον διακόπτει και λέει: «Αλλά εγκαταλείψτε το ΝΑΤΟ. Αφήστε τα όπλα σας. Μαζέψτε λουλούδια. Χαμογελάστε στη φύση». «Ονειρεύομαι και εγώ έναν κόσμο στον οποίο οι στρατιώτες δεν θα είναι απαραίτητοι, αλλά δυστυχώς δεν ζούμε σε αυτόν τον κόσμο», απαντά ο Τριντό.

Η fake Γκρέτα κατηγόρησε τότε την Μέγκαν Μαρκλ ότι «χειραγωγούσε» τον Πρίγκιπα Χάρι - το ζευγάρι ήταν στη διαδικασία να αποφασίσει αν θα ζήσει στον Καναδά - πριν ρωτήσει αν ο Τριντό μπορεί να την συστήσει στους ήρωες του South Park Terrance και τον Phillip.

«Θα χαρώ να το κάνω - θα ζητήσω από την ομάδα μου να προσπαθήσει να καταλάβει πώς μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή», λέει. Εκείνη επιμένει και ρωτά ξανά αν θα ήταν δυνατόν και ο Τριντό μάλλον καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά και λίγο πριν τερματίσει την κλήση απαντά: «Δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Πιστεύω ότι είναι παρωδίες  Καναδών του South Park».

Το ηχητικό με την φάρσα:

 

«Αυτή δεν είναι η πρώτη φάρσα σε παγκόσμιο ηγέτη», ανέφερε το γραφείο του καναδού πρωθυπουργού. «Ο Τριντό αποφάσισε ότι η κλήση ήταν ψεύτικη και την τερμάτισε αμέσως», ανέφερε το γραφείο του για το περιστατικό.

Οι κωμικοί έχουν στο παρελθόν κάνει φάρσες στον τραγουδιστή Έλτον Τζον, τον πρίγκιπα Χάρι και την εκλεγμένη αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις. Το 2018 κάλεσαν τον τότε υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, προσποιούμενοι τον πρωθυπουργό της Αρμενίας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM