Ένας χειρουργός στη Σαουδική Αραβία πέθανε μέσα στο χειρουργείο στο οποίο βρισκόταν για ορθοπεδική επέμβαση, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

 

Ο Μαχντί αλ- Εμαρί υπέστη έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή σε νοσοκομείο της πόλης Khamis Mushait, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Al- Watan Daily. Συνάδελφοί του παρατήρησαν ότι ο γιατρός έμοιαζε άρρωστος και τον έπεισαν να υποβληθεί σε καρδιολογική εξέταση. Δεν έχει γίνει σαφές αν χειρούργησε τον ασθενή μετά το καρδιογράφημα.

 

«Όταν ο Εμαρί εμφανίστηκε για να χειρουργήσει έναν ασθενή του, παρατηρήσαμε ότι έδειχνε σημάδια κόπωσης και ότι υπέφερε από πόνους στο στομάχι», δήλωσε ο επικεφαλής της ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου, δρ. Μαγίντ Αλ Σέρι.

 

Ο ίδιος εξήγησε ότι αρχικά ο χειρουργός αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση και επέμεινε ότι μπορούσε να κάνει την επέμβαση. Τελικά όμως τον έπεισαν να κάνει καρδιογράφημα, το οποίο έδειξε έμφραγμα, σύμφωνα με το νοσοκομείο. «Πέθανε ενώ έκανε τη δουλειά του, είναι ένας μάρτυρας», δήλωσε ο δρ. Αλ Σέρι.

 

Με πληροφορίες από BBC

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr