Ο Ντόναλντ Τραμπ έπαιζε γκολφ την ώρα που τα αμερικανικά ΜΜΕ ανακοίνωναν τη νίκη Μπάιντεν

Ο Ντόναλντ Τραμπ έπαιζε γκολφ την ώρα που τα αμερικανικά ΜΜΕ ανακοίνωναν τη νίκη Μπάιντεν Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ έπαιζε γκολφ, σε γήπεδο της Βιρτζίνια, ενώ τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ ανακοίνωναν πως ο Τζο Μπάιντεν είναι ο νικητής των εκλογών. 

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του CNN από τον Λευκό Οίκο, οι πανηγυρισμοί για την ήττα του Τραμπ ακούγονταν με σαφήνεια στην προεδρική κατοικία, αλλά ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ήταν εκεί για να τους ακούσει καθώς έπαιζε γκολφ. 

Σύμφωνα με τον Jim Acosta, ανταποκριτή του CNN στον Λευκό Οίκο, άνθρωποι της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμ ανέφεραν πως δεν θα αποδεχθεί «άμεσα» το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο Acosta, που τα πλάνα τον έδειχναν μπροστά από τον Λευκό Οίκο ανέφερε πως «σπάνια περίπτωση» οι φωνές του συγκεντρωμένου πλήθους να ακούγονται έως εκεί «από όλες τις κατευθύνσεις». 

«Ξέρεις πολύ καλά αυτή την περιοχή», είπε απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο του αμερικανικού δικτύου, Jake Tapper, «δεν είναι συχνό στην πρωτεύουσα της χώρας να ακούς ζητωκραυγές να έρχονται από κάθε πλευρά του Λευκού Οίκου». 

Ο Ντόναλντ Τραμπ, φορώντας αντιανεμικό και ένα καπέλο που έγραφε Make America Great Again, έφτασε στο Trump National Golf Club το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με τους συνεργάτες τους. Λίγα λεπτά πριν ο Τζο Μπάιντεν ανακηρυχθεί εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ, με δήλωσή του, δεν αναγνώρισε το αποτέλεσμα και ξεκαθάρισε πως οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει ακόμα. 


Σε ανάρτηση στο Twitter, η οποία αναμεταδόθηκε και από τον Guardian, o Ντόναλντ Τραμ εμφανίζεται να φωτογραφίζεται με μια γυναίκα, ντυμένη με νυφικό, που θα παντρευόταν στο γκολφ κλαμπ το Σάββατο.

«Μου κάνετε πλάκα; Θεέ μου» ακούγεται μία άλλη γυναίκα να λέει την ώρα που ο απερχόμενος πρόεδρος έβγαινε φωτογραφία με τη νύφη. «Δεν μπορώ να αναπνεύσω». Το συγκεντρωμένο πλήθος ακούγεται να λέει πως αγαπά τον πρόεδρο και τον χειροκρότησε. 

Σύμφωνα με αναφορές στα Μέσα αρκετοί περαστικοί συγκεντρώθηκαν στους δρόμους γύρω από το γήπεδο του γκολφ, ενώ κάποιοι από αυτούς κρατούσαν πλακάτ με χλευαστικά, για τον Ντόναλντ Τραμπ, συνθήματα. 

Με πληροφορίες από CNN/Guardian/CNBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM