ΗΠΑ: Αδελφές μαχαίρωσαν φύλακα 27 φορές - Τους είχε ζητήσει να φορέσουν μάσκα

ΗΠΑ: Αδελφές μαχαίρωσαν φύλακα 27 φορές - Τους είχε ζητήσει να φορέσουν μάσκα Facebook Twitter
0

Δύο αδελφές κρατούνται για απόπειρα φόνου εκ προμελέτης, στο Ιλινόι, καθώς κατηγορούνται πως μαχαίρωσαν έναν φύλακα ιδιωτικής εταιρείας όταν τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα και να χρησιμοποιήσουν αντισηπτικό χεριών. 

Οι δύο αδελφές μπήκαν στο κατάστημα που το θύμα, ένας άνδρας 32 ετών, εργάζεται και διαπληκτίστηκαν μαζί του, σύμφωνα με την αστυνομία του Σικάγο. Η εισαγγελία της Κομητείας Κουκ ανέφερε ότι ο άνδρας είπε στις δύο αδερφές πως πρέπει να φορούν μάσκα και να χρησιμοποιήσουν αντισηπτικό χεριών. 

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά η Τζέσικα Χιλ, 21 ετών, μαχαίρωσε στην πλάτη, στο λαιμό και στα χέρια τον άνδρα, 27 φορές. Η αδελφή της, Τζέιλα Χιλ, 18 ετών, κρατούσε ακινητοποιημένο στο έδαφος το θύμα ενώ του τραβούσε τα μαλλιά, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά. Η αστυνομία ανέφερε πως το θύμα είναι σε σταθερή κατάσταση. 

Η αστυνομία αναφέρει πως οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το συμβάν, με ήσσονος σημασίας τραύματα, και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Δεν έχει καταβληθεί εγγύηση για τις δύο γυναίκες. Θα εμφανιστούν σε δικαστήριο στις 04 Νοεμβρίου. Δεν είναι σαφές αν έχουν δικηγόρο στην παρούσα φάση. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διεθνή / Χιλιάδες ευρώ για χτένισμα, μακιγιάζ και φωτογράφους δαπανά ο Φρίντριχ Μερτς

Όλα τα υπουργεία στη Γερμανία έχουν δαπανήσει 58.738 ευρώ για μακιγιέρ και κομμωτές - Η απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου του Φρίντριχ Μερτς στην ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM
CLOUDFLARE ΒΛΑΒΗ

Διεθνή / Cloudflare: Η εταιρεία επικαλείται «ασυνήθιστη υψηλή κίνηση» για το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Ειδικοί, μιλώντας για τη βλάβη στην Cloudflare, σημειώνουν ότι όταν ένας μόνο «κομβικός» πάροχος έχει πρόβλημα, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές διακοπές σε δεκάδες υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM