Σικάγο: Άνδρας απειλεί να πέσει από τον πύργο του Τραμπ - Θέλει να μιλήσει στον πρόεδρο των ΗΠΑ [BINTEO]

Σικάγο: Άνδρας απειλεί να πέσει από τον πύργο του Τραμπ - Θέλει να μιλήσει στον πρόεδρο των ΗΠΑ [BINTEO] Facebook Twitter
EPA
0

Ένας άνδρας έχει κρεμαστεί, με σκοινί, από τον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο και απειλεί να πέσει στο κενό αν δεν μιλήσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. 

Συγκεκριμένα ο άνδρας, ηλικίας 20 έως 30 ετών, θεάθηκε να κρέμεται από το κτίριο στις 17:30 (τοπική ώρα) την Κυριακή. Ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και διαπραγματεύονται μαζί του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Chicago Sun-Times, ο άνδρας ζητά να μιλήσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ αλλιώς θα κόψει το σκοινί.


«Διαμαρτύρομαι», αναφέρεται ότι ο άνδρας έλεγε. Βίντεο από το περιστατικό έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ενώ και ο άνδρας φέρεται να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του. Ο λόγος που θέλει να μιλήσει στον Ντόναλντ Τραμπ παραμένει ασαφής.

Οι δρόμοι κοντά στον πύργο έχουν κλείσει ενώ το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στο Twitter ο άνδρας βρίσκεται στο σημείο ήδη εννέα ώρες. Και η εφημερίδα Chicago Sun-Times άλλωστε κάνει λόγο για «οκτώ ώρες διαπραγματεύσεων». 

 


Η ίδια πηγή αναφέρει ότι αρκετοί από όσους συγκεντρώθηκαν στο σημείο πίστεψαν πως πρόκειται για σκηνή της επόμενης ταινίας του Μπάτμαν, γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στην πόλη. 

Με πληροφορίες από Chicago Sun-Times/Independent/New York Post 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ