Ο Τραμπ διέκοψε συνέντευξη Τύπου όταν ρεπόρτερ τον ρώτησε για ένα ψέμα που λέει συνεχώς

Ο Τραμπ διέκοψε συνέντευξη Τύπου όταν ρεπόρτερ τον ρώτησε για ένα ψέμα που λέει συνεχώς Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε απότομα την χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, όταν μια ρεπόρτερ τον ρώτησε για ένα ψέμα που ο ίδιος έχει επαναλάβει πολλές φορές.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παραχώρησε το Σάββατο συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις γηπέδου γκολφ που του ανήκει στο Μπέντμινστερ του Νιου Τζέρσεϊ -την δεύτερη μέσα σε δυο ημέρες. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, αναφέρθηκε στο νέο σχέδιο της κυβέρνηση να προσφερθεί βοήθεια σε εκατομμύρια Αμερικανούς που απειλούνται με έξωση από τα σπίτια τους και πλήττονται από την ανεργία εξαιτίας της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Ωστόσο η συνέντευξη Τύπου έληξε απότομα όταν η δημοσιογράφος του CBS, Πόλα Ράιντ, τον ρώτησε ευθέως για έναν ισχυρισμό του που είναι ψευδής, αλλά έχει επανειλημμένα διατυπώσει.

«Γιατί συνεχίζετε να λέτε πως περάσατε το Veterans Choice;», ήταν η ερώτηση της ρεπόρτερ, που αναφερόταν στον σχετικό νόμο για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη βετεράνων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να δώσει τον λόγο σε άλλο δημοσιογράφο αλλά η Ράιντ επέμεινε. «Πέρασε το 2014. Ήταν ψευδής δήλωση, κύριε», συνέχισε η ρεπόρτερ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου πως είχε περάσει την Veterans Choice Act, η οποία επιτρέπει σε βετεράνους να εκμεταλλεύονται τα υγειονομικά τους προνόμια και εκτός συμβεβλημένων νοσοκομείων. 

Στην πραγματικότητα, την συγκεκριμένη ΠΝΠ είχε περάσει το 2014 ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τραμπ αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση πολλές φορές, διακόπτοντας τελικά την ενημέρωση υπό τα χειροκροτήματα των υποστηρικτών του.

Δείτε το βίντεο:

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM