Ανιψιά Τραμπ: Ο θείος μου δεν τα πάει καλά με τις ισχυρές γυναίκες - Απείρως εξυπνότερη η Μέρκελ

Ανιψιά Τραμπ: Ο θείος μου δεν τα πάει καλά με τις ισχυρές γυναίκες - Απείρως εξυπνότερη η Μέρκελ Facebook Twitter
0

Με διόλου κολακευτικά σχόλια για τον θείο της, μίλησε για ακόμη μια φορά η ανηψιά του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι «ο Ντόναλντ δεν τα πάει καλά με τις ισχυρές γυναίκες».

Η ανηψιά του Ντόναλντ Τραμπ, Μαίρη Τραμπ, δήλωσε ότι η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, είναι απείρως εξυπνότερη από τον θείο της και εκείνος «πιστεύω ότι το σιχαίνεται αυτό. Και τον κάνει τρελό».

«Η γυναίκα πνευματικά είναι τελείως αλλού σε σχέση με αυτόν», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Τραμπ, κλινική ψυχολόγος, σε συνέντευξή της στο Γερμανικό Πρακτορείο (DPA). Η Τραμπ, είναι συγγραφέας του βιβλίου «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man» το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία στις 12 Αυγούστου.

Η Τραμπ πιστεύει ότι η ανταγωνιστική σχέση του Αμερικανού προέδρου με την Γερμανία οφείλεται εν μέρει στην ισχυρή της ηγέτιδα. «Ο Ντόναλντ δεν τα πάει καλά με τις ισχυρές γυναίκες», υποστηρίζει.

Έχοντας δηλώσει ότι μια νίκη του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της αμερικανικής δημοκρατίας, η Μαίρη Τραμπ ανέφερε ότι θα ψηφίσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

«Είμαι φιλελεύθερη Δημοκρατική» δηλώνει, αλλά σπεύδει να εξηγήσει: «δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με Δημοκρατικούς ή Ρεπουμπλικανούς, έχουμε να κάνουμε με σωστό ή λάθος». Ο βασικός στόχος του βιβλίου της, λέει, είναι να δώσει στο κοινό πληροφορίες για τον θείο της, πληροφορίες που δεν είχε στην διάθεσή του το 2016.

«Άρα ανεξάρτητα με το πώς θα ψηφίσουν οι άνθρωποι τον Νοέμβριο, δεν θα μπορούν πλέον να πουν «Ω, ξέρετε, δεν ήξερα, δεν είχα ιδέα ότι έκανε κάτι τέτοιο». Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο θείος της υποστήριξε ότι είναι σουηδικής καταγωγής μιλώντας σε Εβραίους επιχειρηματίες της στέγης στην Νέα Υόρκη ώστε να μην τους «προσβάλει», παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του κατάγεται από την Γερμανία και την Σκωτία.

«Δεν έχουμε καθόλου σουηδικές ρίζες στην οικογένειά μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είπε «σκωτσέζικες». Είναι περίεργο». Μάλιστα, περιγράφει τον Τραμπ ως ρατσιστή και παθολογικό ψεύτη. «Λέει συνεχώς ψέματα ».

Η ψυχολόγος εξηγεί την διαχείριση της κρίσης της επιδημίας του κορωνοϊού από τον Τραμπ, λέγοντας ότι θέλει να δημιουργήσει μια «ατμόσφαιρα θετικής τοξικότητας, όπου δεν σου επιτρέπεται να εκφράσεις οτιδήποτε αρνητικό».

«Ο Ντόναλντ έμαθε το μάθημα αυτό από τον πατέρα του. Δεν μιλάς για τίποτε που είναι αρνητικό. Δεν το αναγνωρίζεις. Το αγνοείς και το αφήνεις να περάσει. Προφανώς, αυτό δεν συνέβη με την πανδημία. Θα μπορούσε όμως να το διορθώσει, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος, αλλά είναι επίσης ανίκανος να το κάνει αυτό, διότι στην οικογένειά μου επίσης αν παραδεχθείς ότι έχεις άδικο εθεωρείτο αδυναμία χαρακτήρα», σημειώνει η Μαίρη Τραμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Διεθνή / Το Ιράν ανακοίνωσε τα αντίποινα για το πλήγμα στο Χαργκ: Καλεί τους κατοίκους των ΗΑΕ σε εκκενώσεις

Ο μουσουλμανικός πληθυσμός των ΗΑΕ και των οικιστικών τους κέντρων καλείται να εκκενώσει λιμάνια, αποβάθρες και τις περιοχές όπου βρίσκονται αμερικανικές δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Τα κατοικίδια που μένουν πίσω όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Τα κατοικίδια που μένουν πίσω όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Η Γαλλία διευκολύνει προσωρινά την επιστροφή πολιτών της μαζί με κατοικίδια από τη Μέση Ανατολή, την ώρα που καταφύγια στο Ντουμπάι λένε ότι γεμίζουν από ζώα που μένουν πίσω λόγω του πολέμου με το Ιράν.
THE LIFO TEAM
Ο Μαμντάνι ιδρύει γραφείο ΛΟΑΤΚΙ+ υποθέσεων με τρανς επικεφαλής

Διεθνή / Ο Μαμντάνι ιδρύει γραφείο ΛΟΑΤΚΙ+ υποθέσεων με τρανς επικεφαλής

Η Νέα Υόρκη αποκτά για πρώτη φορά ειδικό γραφείο για θέματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, με την Taylor Brown να γίνεται το πρώτο τρανς πρόσωπο που αναλαμβάνει την ηγεσία γραφείου ή υπηρεσίας του δήμου.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ, ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Είστε χειρότεροι ο ένας από τον άλλον»: Ιρανοί αντικαθεστωτικοί στρέφονται κατά του Τραμπ

Από την ελπίδα στην απογοήτευση φαίνεται να περνά η στάση πολλών Ιρανών, καθώς ο πόλεμος και οι αεροπορικές επιδρομές εντείνουν την καταστροφή και την αβεβαιότητα στη χώρα τους
THE LIFO TEAM
ΕΚΡΗΞΗ, ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΕΒΡΑΙΚΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ

Διεθνή / Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο στο Άμστερνταμ - «Στοχευμένη επίθεση» καταγγέλλει η δήμαρχος

Οι ανησυχίες για πιθανές επιθέσεις κατά εβραϊκών κοινοτήτων διεθνώς έχουν ενταθεί λόγω των πρόσφατων επιχειρήσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν και της αντίδρασης της Τεχεράνης
THE LIFO TEAM