Σκαρφάλωνε στο παράθυρο νοσοκομείου για να μην αφήσει μόνη τη μητέρα του, ως την ημέρα που την «πήρε» ο κορωνοϊός

Σκαρφάλωνε στο παράθυρο νοσοκομείου για να μην αφήσει μόνη τη μητέρα του, ως την ημέρα που την «πήρε» ο κορωνοϊός Facebook Twitter
0

Όταν η ηλικιωμένη μητέρα του Jihad Al-Suwaiti εισήχθη στο νοσοκομείο, θετική στον κορωνοϊό, οι γιατροί απαγόρευσαν την είσοδο στον νεαρό για λόγους προστασίας.

Ωστόσο, ο 30χρονος Τζιχάντ από τη Χεβρώνα, αγωνιώντας και ανήμπορος να την αποχωριστεί, σκαρφάλωνε κάθε μέρα από την υδρορροή και καθόταν έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου ώστε να βεβαιώνεται πως η μάνα του είναι καλά και ασφαλής.

«Περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του εδώ, παρακολουθώντας την κατάσταση της μητέρας του έξω από το παράθυρο και έφευγε όταν πλέον η μαμά του αποκοιμιόταν» δήλωσε ένα από τους αξιωματούχους του νοσοκομείου. Μέχρι την περασμένη Πέμπτη που η μητέρα του κατέληξε.


Τον 30χρονο γιο που άγρυπνος παρακολουθεί τη μάνα του να δίνει μάχη κατά του κορωνοϊού, απαθανάτισε ο Μοχάμαντ Σάφα, διπλωμάτης και ακτιβιστής. Η συγκινητητική φωτογραφία έγινε viral μέσω των social media.

Όπως είπε ο αδερφός του Τζιχάντ, Ρασμί στα μέσα ενημέρωσης, παρά τις επίμονες απαγορεύσεις του προσωπικού του νοσοκομείου, δεν εγκατέλειπε τη μητέρα τους - η οποία έπασχε από λευχαιμία και προσφάτως είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. 

Μάλιστα, ο Σάφα ζωγράφισε το σκίτσο του στο παράθυρο όπου τον πλησιάζει η μαμά του, ως άγγελος πια. 

Σκαρφάλωνε στο παράθυρο νοσοκομείου για να μην αφήσει μόνη τη μητέρα του, ως την ημέρα που την «πήρε» ο κορωνοϊός Facebook Twitter
Σκαρφάλωνε στο παράθυρο νοσοκομείου για να μην αφήσει μόνη τη μητέρα του, ως την ημέρα που την «πήρε» ο κορωνοϊός Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Boredpanda

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM