Η ομάδα του Τραμπ λέει πως οι χρήστες του TikTok δεν επηρέασαν την προεκλογική συγκέντρωση

Η ομάδα του Τραμπ λέει πως οι χρήστες του TikTok δεν επηρέασαν την προεκλογική συγκέντρωση Facebook Twitter
0

Η ομάδα εκστρατεία επανεκλογής του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι μια εκστρατεία στα social media από τους χρήστες του TikTok και τους οπαδούς της K-Pop ήταν πίσω από το χαμηλότερο από το αναμενόμενο ποσοστό συμμετοχής στο συγκέντρωση της Οκλαχόμα το βράδυ του Σαββάτου.

Χθες οι New York Times μετέδωσαν ότι έφηβοι είχαν μαζικά κάνει κράτηση εισιτηρίων χωρίς να προτίθενται να εμφανιστούν για να αφήσουν κενές θέσεις. Ωστόσο, η ομάδα του Τραμπ δήλωσε ότι είχε εξαλείψει τις ψευδείς κρατήσεις και πως η αιτία για τις άδειες θέσεις ήταν άλλη.

Ο διευθυντής της καμπάνιας της ομάδας είπε σε ότι τα ψεύτικα αιτήματα εισιτηρίων δεν επηρέασαν καθώς η είσοδος γίνεται με βάση την προτεραιότητα. Ο Μπραντ Παρσκάλε κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης και τους διαδηλωτές για την αποτροπή της συμμετοχής οικογενειών. Στο Twitter, ο Μπραντ Παρσκάλε, κατηγόρησε τους «ριζοσπαστικούς διαδηλωτές, που υποκινήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης», ισχυριζόμενος ότι σταμάτησαν την είσοδο των υποστηρικτών του Τραμπ. Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί δήλωσαν ότι οι διαμαρτυρίες κατά του Τραμπ στην πόλη ήταν σχετικά μικρές.

«Οι αριστεροί και τα διαδικτυακά τρολς πανηγυρίζουν, νομίζοντας ότι επηρέασαν κατά κάποιο τρόπο την συμμετοχή, αλλά, δεν έχουν ιδέα για το πώς λειτουργούν οι συγκεντρώσεις μας», δήλωσε.

Δεν είναι σαφές πόσες από τις εκατοντάδες χιλιάδες κρατήσεις εισιτηρίων ήταν ψεύτικες, αλλά μόλις ένα βίντεο του TikTok από τις 12 Ιουνίου που ενθαρρύνει τους χρήστες να εγγραφούν για δωρεάν εισιτήρια για να διασφαλίσουν ότι θα υπάρχουν κενές θέσεις στην αρένα έχει λάβει περισσότερα από 700.000 likes.

Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ, μια κορυφαία προοδευτική φιγούρα, επαίνεσε τους νέους και τους οπαδούς της K-pop που όπως είπε «πλημμύρισαν την εκστρατεία Tραμπ με κρατήσεις ψευδών εισιτηρίων».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM
Αγία Σοφία:

Διεθνή / Αγία Σοφία: Οι επικεφαλής των έργων αποκατάστασης απαντούν για τα φορτηγά μέσα στο μνημείο

Η σκληρή κριτική οφείλεται στην πολιτική πόλωση, ενώ η πολυπλοκότητα των εργασιών καθιστά δύσκολη την πλήρη κατανόησή τους από το ευρύ κοινό, εξηγεί μέλος του επιστημονικού συμβουλίου
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πόσο διαρκεί η ενοικίαση του «παντοτινού» τους σπιτιού στο Forest Lodge

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πόσο διαρκεί η ενοικίαση του «παντοτινού» τους σπιτιού στο Forest Lodge

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν ήδη εγκατασταθεί στο νέο τους σπίτι, στο οποίο σκοπεύουν να μείνουν ακόμη και όταν ο Ουίλιαμ γίνει βασιλιάς
LIFO NEWSROOM
Instagram: Ο CEO βάζει τέλος στην τηλεργασία για λόγους δημιουργικότητας και συνεργασίας

Διεθνή / Instagram: Ο CEO Άνταμ Μοσέρι βάζει τέλος στην τηλεργασία των υπαλλήλων

Ο Μοσέρι υποστήριξε ότι η επιστροφή στο γραφείο και οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας θα βοηθήσουν την εταιρεία να γίνει πιο ευέλικτη και αποτελεσματική, ενόψει αυτού που χαρακτήρισε ως δύσκολη χρονιά
LIFO NEWSROOM