H Apple κλείνει ξανά κάποια καταστήματα στις ΗΠΑ- Λόγω κορωνοϊού

H Apple κλείνει ξανά κάποια καταστήματα στις ΗΠΑ- Λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
EPA
0

Η Apple ανακοίνωσε ότι κλείνει ξανά κάποια από τα καταστήματά της στις ΗΠΑ, επειδή σε κάποιες πολιτείες παρατηρείται αναζωπύρωση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κλείσει 11 καταστήματα σε Φλόριντα, Αριζόνα, Νότια Καρολίνα και Βόρεια Καρολίνα. Πρόκειται για περιοχές στις οποίες οι μολύνσεις από τον νέο κορωνοϊό αυξάνονται, παρά την πτωτική τάση στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ. Έπειτα από αυτή την είδηση, η μετοχή της Apple υποχώρησε κατά 0,5%.

«Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της κατάστασης και λαμβάνουμε αυτό το μέτρο από υπερβολική σύνεση. Ανυπομονούμε να μπορέσουμε ξανά να υποδεχθούμε τις ομάδες μας και τους συνεργάτες μας, όσο το δυνατόν συντομότερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας. Τα κρούσματα κορωνοϊού στις ΗΠΑ έχουν φτάσει τα 2.209.930, ενώ έχουν καταγραφεί 118.894 θάνατοι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς. Πρόκειται για τη χώρα που έχει πληγεί πιο σφοδρά από την πανδημία, σε ό,τι αφορά τόσο τις μολύνσεις όσο και τους νεκρούς.

Η Apple άρχισε μόλις τον προηγούμενο μήνα να ξαναγίνει σταδιακά τα καταστήματά της, όταν έγιναν τα πρώτα βήματα χαλάρωσης του lockdown που είχε επιβληθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Επίσης, καταστήματά της έκλεισαν και έπειτα από τους βανδαλισμούς που παρατηρήθηκαν τις πρώτες ημέρες των διαδηλώσεων για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Με πληροφορίες από Reuters, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ