Απεργία την Πρωτομαγιά

Κορωνοϊός: Η επιστροφή του Μπόρις Τζόνσον αργεί - «Πρέπει να ξεκουραστεί» λέει ο πατέρας του

Κορωνοϊός: Η επιστροφή του Μπόρις Τζόνσον αργεί - «Πρέπει να ξεκουραστεί» λέει ο πατέρας του Facebook Twitter
0

Παρότι ο Μπόρις Τζόνσον, που νοσηλεύεται με κορωνοϊο, πέτυχε μία μικρή νίκη στη «μάχη», βγαίνοντας από την Εντατική, ο δρόμος προς την ομαλοποίηση της υγείας του και την επιστροφή του στα πρωθυπουργικά καθήκοντα παραμένει μακρύς.

«Πρέπει να ξεκουραστεί» αφότου βγήκε από την Εντατική, λέει για τον Μπόρις Τζόνσον ο πατέρας του, Στάνλεϊ, κάτι που ασφαλώς έχουν συστήσει νωρίτερα και οι γιατροί.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, ο Στάνλεϊ Τζόνσον εξέφρασε την «ανακούφιση και την ευγνωμοσύνη» του, αλλά και της οικογένειάς του για την εξέλιξη της υγείας του γιου του και την έξοδο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο St Thomas του Λονδίνου, προσθέτοντας πως η διάγνωση του Βρετανού πρωθυπουργού με κορωνοϊό έκανε «ολόκληρη τη χώρα να συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης».

«Για να χρησιμοποιήσω την αμερικανική έκφραση ο γιος μου έφαγε την σφαίρα για την ομάδα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι θα παιχτεί σωστά από εδώ και πέρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σημείωσε πως η επιστροφή του γιου του στην Ντάουνινγκ Στριτ και τα πρωθυπουργικά καθήκοντα δεν θα είναι άμεση, καθώς χρειάζεται «περίοδος προσαρμογής και ξεκούρασης».

Ο Μπόρις Τζόνσον που εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή, βγήκε χθες από τη ΜΕΘ, ωστόσο παραμένει νοσηλευόμενος, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ