ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σούπερ-Τρίτη: Ο Μπλούμπεργκ ξόδεψε 500 εκατ. δολ. για την εκστρατεία του αλλά βγήκε προτελευταίος

Σούπερ-Τρίτη: Ο Μπλούμπεργκ ξόδεψε 500 εκατ. δολ. για την εκστρατεία του αλλά βγήκε προτελευταίος Facebook Twitter
Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ επικράτησε μόνο στην αμερικανική περιοχή των νησιών Σαμόα. (EPA)
1

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ ξόδεψε περίπου 500 εκατ. από την προσωπική του περιουσία, με την ελπίδα να διεκδικήσει τις ψήφους των Δημοκρατικών και να μπει στην κούρσα για την υποψηφιότητα του κόμματος, στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, στις 3 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, ο Μπλοόυμπεργκ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε καν σε μία από τις 14 πολιτείες όπου διεξήχθησαν χθες οι εσωκομματικές διαδικασίες των Δημοκρατικών για την ανάδειξη του υποψηφίου του κόμματος στις προεδρικές εκλογές.

Ο Μπλούμπεργκ δεν είχε πάρει μέρος στις τέσσερις προηγούμενες ψηφοφορίες και σύμφωνα με μια ανάλυση του NBC News ο λόγος της διαφημιστικής δαπάνης του Μπλούμπεργκ έναντι αυτής του Μπάιντεν ήταν 50:1.

Όμως ο καταιγισμός διαφημιστικών μηνυμάτων προφανώς δεν αρκούσε. Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν επικράτησε παρά μόνο στην αμερικανική περιοχή των νησιών Σαμόα, αν και ξεπέρασε το 15% που απαιτείτο για να εξασφαλίσει αντιπροσώπους στο κομματικό συνέδριο σε πολλές πολιτείες.

CBS και NBC, μάλιστα, μετέδωσαν πως ο Μπλούμπεργκ θα «επανεξετάσει» την κατάσταση σήμερα. Δημόσια ωστόσο, ο Μπλούμπεργκ προσπάθησε να δώσει την εντύπωση ότι συνεχίζει κανονικά.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια