Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ταϊβάν: Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ταϊβάν: Νεκρός ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Facebook Twitter
0

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ταϊβάν ανακοίνωσαν το θάνατο του αρχηγού του γενικού επιτελείου Εθνικής Άμυνας μετά την συντριβή του ελικοπτέρου όπου επέβαινε.


Ειδικότερα, οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ταϊβάν πτέραρχος Σεν Γι-μινγκ, σκοτώθηκαν όταν ελικόπτερο με 13 επιβαίνοντες αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο βόρειο τμήμα της νήσου, σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις και το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας.

Μερικά λεπτά νωρίτερα, η κυβέρνηση της προέδρου Τσάι Ινγκ-ουέν είχε δώσει λίγο μικρότερο απολογισμό θυμάτων, κάνοντας λόγο για έξι νεκρούς και πέντε επιζήσαντες.

Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας της Ταϊβάν είχε ανακοινώσει πως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων στο ελικόπτερο αμερικανικής κατασκευής Black Hawk.

Δεν δόθηκαν διευκρινίσεις για την κατάσταση των ανθρώπων που επέζησαν.

Ο θάνατος του πτέραρχου καταγράφεται μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 11ης Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM